İki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun.Allaha şükür ki kimsenin canına bir şey olmamış.Her ne kadar olay talihsiz bir şekilde meydana gelse de ibret alınmalı ve caddelerde çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun...
Printable View
İki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun.Allaha şükür ki kimsenin canına bir şey olmamış.Her ne kadar olay talihsiz bir şekilde meydana gelse de ibret alınmalı ve caddelerde çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun...
buyuk gecmis olsun:(
Alıcan kardesım cok cok gecmısler olsun verılmıs sadakanız varmıs , tekrar calısır daha guzellerını yaparsın , elımızden geldıgınce yardımcı oluruz , askere gıdıcekmıssın hayırlıysa gıdipte donmek nasıp olsun sen gıt gel sana buluruz bı makına,araba konusundada her turlu yardımcı olmaya calısırız, tekrardan büyük gecmışler olsun.
abiler çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun varolun.
Çok geçmiş olsun abii, Allah korumuş, cana geleceğine mala gelsin demişler :|
cok coi gecmis olsun cana gelmemesine cok sevindim.
enteresan bır kaza olmuş büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş!
Allah korumuş büyük geçmiş olsun.
kardeş geçmiş olsun araba dediğin elinin kiri alırsın inşallah daha iyisini
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin...
Hocam imzayı görünce çok üzülüyorum yapmayın böyle, kaldırın bence :(
Daha iyileri sizinle olur emin olun.
Çok geçmiş olsun arkadaşım..
Allah acil şifalar versin.. Çok çok geçmiş olsun.. Kendi kazam geldi aklıma. Gerçekten anlık olay saniyeler içinde hayatımızı değiştirebiliyor. Cümlemiz Allah'a emanet olalım. Tekrar geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun ... Allah korumuş .... :(
Gecmiş olsun.
Büyük qeçmiş olsun bunada hamdsolun ALLAH beterinden saklasın :(
oha şimdi gördüm daha konuyu geçmiş olsun çok
Geçmiş olsun Allah korumuş.Hukuki boyutu ne durumda şuan aynı olayı bende yaşadım sizde yarış muhabbetide giriyor inşallah araç bedelini alırsın..