abi bune yaaa bu kadar olmaz şansıma s.... ben
gece gece heyecanlandım . tek kelimeyle mükemmeller.
abi bune yaaa bu kadar olmaz şansıma s.... ben
gece gece heyecanlandım . tek kelimeyle mükemmeller.
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bizimkilerde yan sanayi alpina jantı taktıkları bmwleri orjnal e30 diye kitlemeye çalışsınlar![]()
sold araçlar ile for sale araçlar adı altında iki başlık var orada. sold olan araçların hepsinde tek foto var zaten. satılan araçların birden çok fotoğrafı olmasına da gerek yok diye düşünmüş olabilirler. sadece referans olarak tuttukları belli. for sale olanlara bakarsanız detaylı fotoğraflar göreceksiniz.![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
hocam füme rengi 205 gti da var ona bakarsanız. arabalar zaten orijinal ise, farklı bir şekilde fotoğraf beklemek anlamsız olurdu
iki tane yeni m3 ün önden açılı fotoğrafını çekince ikisinde de aynı fotoyu yakalarsınız. e doğal olarak, ikisi de aynı araç manasına gelmiyor. sonuçta special edition tarzı araçlar değil, her aracın kendine has farklı bir çizgisi olsun.
not: sinyalleri sarı olan bir tane daha 205 gti var beyazhepsi aynı araç değil yani. temsili olsa onun da sinyalleri beyaz olurdu.
bir de kırmızı 1.6 gti de varmış.
Resimler bence de temsili, hatta bir çoğu 'fotoğraf' bile değil gibi, daha çok 3D modelleme renderları gibi geldi bana
Edit: yada böyle söyleyerek kendimi avutuyorum, bilmiyorum![]()
araçların orjinalliğine lafım yok ama hepsimi hatasız kusursuz orjinal olur ? bizim gibi çayırda çimende , eski bina önünde falan çek fotoları inanalım![]()
Ayrıca para çokomel eğrisiyle belli yaşın üstündekileri getirtebilme şansınız var*****, site klasik otomobil sitesi olunca
![]()
beyaz 106 gti vardı satılmış galiba
edit : satılmışhttp://www.4starclassics.com/Peugeot-106-GTi-For-Sale/
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
olay sanırım kültür olayı.. adamların ülkesinde araba zevki ve kültürü olan insanlar varki bu adamlar bu işi yapıp bu fiyatlara satıp para kazanıyorlar.. muhtemelen bu insanlar harap şekilde bu araçları alıp yada bulup sıfırdan soyup kabuğuna şasesine kadar restorasyon yapıp her şeyini sıfırlayıp satışa sunuyorlar.. wheeler dealer programındaki gibi.. o fiyatları verenler var demekki araçların değerini anlayanlar varki yapıyorlar bu işi.. bizde olsa " kim verir la bu 80 model araca 30 bin tl gel sana sıfır cliosümbül alak " der geçeriz![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
resimlerin hepsi gerçek abiler yıllardır takip ediyorum bu siteyi adamlar aldıkları arabayı sıkı bir detail sürecinden geçiriyor kilometresi düşük , Nadir bulunan , çok iyi kondüsyonda araçları satın alıyorlar çoğu araba zaten bir koleksiyondan felan çıkımış oluyor.
![]()
Site feyk, otomobiller oyuncak, fiyatlar yalan, resimler temsili, aslı astarı yok...
Darlandım yemin ediyorum, bi' E21 çıkacak diye çok korktum. 10 kere tüylerim diken diken oldu yaa...
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)