Xbox ağır basmaya başladı
Printable View
Xbox ağır basmaya başladı
Ps3 n move sistemi xbox kadar başarılı değil.Evde kendin oynayıp zaman öldüreceksen bence ps3 al abi.Oyunları orjinal olarak sıfır almak yerine 2.el sitelerinden ucuz fiyatlara alabilir, bitirdikten sonrada takaslayabilir yada satabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum.Ama eğer ahalide oynayacak diyorsan hanıma çocuklarla falan oynanacaksa xbox kinect öneririm, gerçekten çok zevkli oluyor.Maksat eğlenceli zaman geçirmekse kesinlikle xbox kinect.Ama xbox ın oyun fiyatları hakkında pek bir bilgim yok.
Ps3 kullanıcı olarak online oynamam demeyin bence ne oyunlar çıkıyor kaldıki ps3 e özel oyunlar gerçekten kaliteli oyunlar ör: Gt5 god of war gibi ben ps3 ten yöne kullanıyorum yeni nesil konsollara gelince 2 firmada diğerinin ilk olarak çıkarmasını bekliceğini açıkladı :) daha süresi var demek oluyor bu bana göre
abi bence ilelemeli vurdulu kırdılı oyunlarda ps3 daha iyi
god of war ,uncharted gibi seriler inanılmaz keyifli
xbox alırsam sadece forza için almayı düşünüyorum bence hala daha zayıf yonleri var :)
ayrıca abi ps3 de bi call of duty veya bf3 online 1 kere oyna bidaha normal oynamazsın :)
bluetooth kulaklık ile aşırı keyifli oluyor ben bayağıdır giremiyorum ama forumdan enes falan bf3 oynuyorduk ciddi keyifli beraber baskına falan gitmek :)
Teşekkür ederim cevaplar için ama paypal kredi kartı vs yok bende :( Neyse alayım da bulruz artık bi yolunu
İkiside aynı aslında.ben ikisinide uzun süre kullandım.şuan 3d davasına ps3ü seçtim.ama forza için xbox alınır.fazlasıylada değer
xbox için live gold hesabını gittigidiyordan alın
ben daha 1 hafta oluyor 12 aylık goldu 82tl ye aldım
ps3 256 mb gddr3 ram var.
xbox360 da 512 mb gdd3 ram var.
ban olayı sadece xboxta var ps3 de sadece black ops haric banlanmazsın cfw de. cfw de online oynamak ıcın rehberler mevcut.
zaten aralarındaki diyer farkları arkadaslar yazmıslar.
ama bana sorarsan kesinlikle ps3. şimdi bunu burda anlatırsam sabaha kadar okursun. 5 yıl ps3 ve xbox 360 satışı yaptım yazılımlarını yaptım. sen ps3 al kardeşim.
yapman gerekeni söylüorum sana kardeşim.
uygun fiyatlı 120 gb slim kasa 4.30 cfw yüklü bir ps3 al.
onun peşine 1 tb lık bir hdd al. ve kopya oyunları hdd e yuklet. oyun arşivi bende var istersen yuklerım yolla hdd ini. 200 e yakın oyun.
sonra sana online oynaman icin güzel bir rehber hazırlım senın anlayacagın dilde. CFW de eyer banlanırsan black ops haric o konsolu oldugun gibi senden ben alıcam.
200 oyunu bol bol online oyna dosum oyuna para verme kesinlikle ps3 al.
gerci sony türkçe cıkardıgı oyunları nakıt almak lazım destek icin ama palı abi :/
ama bagzı oyunların serial lerini bulman veya psn den alman lazım nfs hot pursht gibi. ama bagzı oyunlarda.
ps4 veya ps orbis i 2013 ün E3 fuarında duyuracaklar. xbox 720 yi bu senenın sonuna cıkarmayı planlıyor parcaların sparişleri verildi coktan.
2005 de xbox360 cıktı sony o zamanlar ps2 lerde surunuyordu 2006 dada ps3 cıktı. bu sefer ilk adımı sony atacaktır.
konsolussu murat ve onur u takip edenler bunlardan haberdar kardeşim.
ps3 slimi ve xbox 360 slimi 40 derecelik bi odada oyna aralarındaki farkı görüceksin kardeşim :) xbox 360 resmen yanıyor.
ama hız olarak xbox cok daha onde ps3 den ayrı ayrı plazmalarda aynı anda start yaptıklarımız oldu bagzı oyunları cd den okumada ps3 , 360 ın yanından bile gecemez. hangi oyun oldugunu hatırlamıyorum ama aynı anda start yaptıgımızda ps3 23 saniyede loadıng i bidirirken xbox 360 sadece 12 saniyede actı oyunu. ama cfw yüklü olan her iki makınada start yaptıgımız zaman aralarında sadece 2 sanıye gibi bir fark oluyor . falan filan dostum cok ayrıntılar var.
aynen forzada bambaska bi dunya kardeşim :icon_tup: sırf o oyun ıcın alınır zaten o konsol :) onun dısında yaramaz.
GT5 mi FORZA mı dersende kesinlikle fırza :D :icon_tup:
ama ps3 ün exclusive leri lazım bu arkadasa :) bi forza icin şimdi adam konsolu alır sonra beyenmedi al basına iş :D halo serileri belli zaten rezalet. ps3 aldıralım baba :D online yapalım :D cekelim 2 ye :D yada m16 ları baskına gidelim :D
dagıldı derken maddi sorunlardan dolayı dondurdular sadece murat abiyle gorusmekteyım. iyi bir sponsor bulurlarsa tekrardan geri dönecekler işallah.
bu kadar nasıl mı emın konusuyorum sony nın işten cıkardıgı o 32 kişi gerekli bilgileri verdi , bagzı dergilerde de 2013 de kesin cıkacak deniyor ki cok bilindik ve soyledikleri zamanında olan şeyler. siparişler verildi gerektigi kadar takip edememissin murat abimizi :)