Geçmiş olsun. Çok üzüldüm ve sinirlendim. Umarım en kısa sürede, en ağır cezayı alırlar..
Printable View
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm ve sinirlendim. Umarım en kısa sürede, en ağır cezayı alırlar..
Çok geçmiş olsun. İsmi cismi belli mi bu adamların tech olarak buluşma düzenleyelim şerefsizlere
Çok geçmiş olsun, Bunu yapan zaten insan olamaz, olsa olsa ****** Çocuğudur.
Memlekette adalaet diye bir şey yok boşuna umut bağlayıp beklememek lazım.
En temizi dişe diş diyorum hiçbirşey yapmasan bile aklıma gelenler var burda yazmak olmaz ama.
Yada Allah' a havale ediceksin,ne halleri varsa görsünler.
Çok geçmiş olsun.
Eğer herhangi bir suçtan dolayı ertelemeleri, hükmün açıklanmasının geri bırakılması vs şeklinde bir sorunları yok ise alacakları maximum ceza para cezası olur...
Belden aşağı çalışın yüzüne gözüne dokunmayın denk geldimi allah ne verdiyse girin kendi üstünüzü başınızı yırtın bi de duvara kafa atın o beni darp etti diyin, öyle ceza alırlar:ofk:
çok geçmiş olsun, umarım alabilecekleri en ağır cezası alırlar..
İnsanların artık ruh halleri normal değil herkes polat alemdar triplerinde herkes katil potansiyeliyle yaşıyor dikkatli olmak lazım..
Abicim cok geçmiş olsun insallah en fazla cezayı alırlar kanım cekildi okurken Allah korusun fazla birşey olmamış .
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Gerçekten sinir bozucu bir okadar da üzücü bir olay. Umarım hakettikleri cezayı alırlar.
Bu şahısların size darp ettiklerini kanıtlarsanız ceza alacakları kesin.
Kim diyor ceza almayacaklar diye?
Bunun için aracınızda parmak izi falan alınmadı mı?
veya olay mahalindeki kırık bira şişesi parçaları ve sizin aracınızdaki cam kırıkları alınmadı mı?
Yoksa sadece beyan ile bu köpekleri içeri tıkmaları zor.
Anlattığınıza göre olah mahalinde şahit de yok...
Büyük geçmiş olsun bu arada.
Umarım adalet en hızlı şekilde yerini bulur.
nasıl bir dünyada yaşıyoruz...
Geçmiş olsun abi :(
oha yani artik olaya bak ağir sövdüm adamlara..inş istediğiniz gibi ilerler yargı süreci..
yakın çevrede oturan arkadaşlar toplansınlar akşam beraber bi tur atın...denk getirirseniz adaletinizi yaparsınız... polise avukata bırakırsanız bu tarz şeyleri çözüm bulamazsınız...
Ne hayvanlar var, gercekten cok gecmis olsun, insallah en agir cezayi alirlar, cok uzucu bir durum.
geçmiş olsun arkadsım
bence bı cacık cıkmaz o yuzden sız dıger yollara bas vurun
geçmiş olsun, gerçekten insanlıktan yoksun böyle tipler
oncelikle cok gecmis olsun boyle serefsiz cok memlekette eger bir sikinti yoksa plakayi verirmisin kardesim bende duzcedeyim buralarda denk gelir bakarsin adaleti yapariz bizde boyleleri guzel bir dayak yemeden uslanmaz hakimle savciyla.delikanli adama engelli bir insana vurmak yakismaz hemde 3e tek serefsiz kopekler.
böyle şerefsizleri adalete falan teslim etmeyeceksin kendin göstereceksin dünyanın adaletini.
Gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun abi keşke elimizden birşeyler gelebilse bu yavşakları bi şekilde yüreğimizi soğutsak..
dönüp dönüp konuya tekrar bakiyorum asabim bozuldu valla çok üzüldüm.çevreniz olsa çeşke biraz bunlari araya alsalar şöyle.. bu taraflarda olsaniz yeminle bişeler yapardik böyle oç luğu varmi ya ..