hattı üstünüze aldığınızda 3 ay oparatör değiştiremiyorsunuz.
Hat başka operatördeyken devir işlem yapılamıyor. Örnek: 542 li hat turkcell veya aveadaysa işleminiz olmuyor
hattı üstünüze aldığınızda 3 ay oparatör değiştiremiyorsunuz.
Hat başka operatördeyken devir işlem yapılamıyor. Örnek: 542 li hat turkcell veya aveadaysa işleminiz olmuyor
benm hattım 537li 5-6aydır vodafone kullanıyorum
devir işlemi hiçbi sekilde yapamıyormuyuz belli bı sure sonra yapablirmiyiz
Sadece açık hatlar için geçerli. Hat deviri ile alakası yok....
Kafam karıştı.
Benim hattım Almanya'da ikamet eden bir akraba üzerine.
Buraya gelmesi mümkün değil.Bu hattı kendi üstüme alamaz mıyım?
Cuma aldım bende üzerime hat sahibi gerekmiyor.
Görevli telefona şifre olan bir msj yolluyor ve sizin kimliğinizi istiyor
Bu süper oldu... Hanımın hattı hemen aldırayım üstüne... Zamanında öğretmen hattı diye bi tanıdığın üstüne almıştık... teşekkürler bilgilendirme için...
Önce turkcelle e geçmeniz gerekiyor. Ama yine hat sahibi gerekecek. Sonra üsütnüze alıp, 3 ay bekleyip istediğiniz firmaya geçebilirsiniz
Açık hatlar için yapılan bir uygulama fakat, sadece açık hatlar için geçerli olduğu kısım yanlış. Hat kullanıcısıyla hat sahibi farklıyysa bu uygulamayla üstünüze alabilirsiniz
Hat, kimlik ve ikametgah yanındaysa ve farklıfirmada değilsen alabilirsin
Furkan, sim kart telefonuna takili olsun, mesaj gelince alabilir durumda ol yeter :) Hattan kasit o.
Turkcellde isminize en gec 2 ay oncesinin bir faturasini istiyorlar bu arada. Baska birsey yok, ikametgahtan bahsetmediler bana. Fatura yerine ikametgah da olabiliyordur heralde :)
Diger operatorleri bilemeyecegim
ben gidip deniyorum o zaman :D bakalım görecez. hat amcamın üerine alabilecek miyim acaba onsuz? 532 li, 97den beridir aynı sim katla kullanıyorum...
saolun bilgiler için yarın bi uğrayayım.
evet oluyor. faturalı hattı almak için sadece kimlik ve elektrik su faturası gibi birşey lazım, aynı zamanda telefon da yanınızda olacak dedi, para da istemiyorlar.
ama taahhütlü hatlara sahipseniz onu bozmuş olacağınız için extra bi masraf faturada görebilirsiniz, eğer taahhütlü faturalı hattınız var ise. buna dikkat.