Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Biraz garip oldu farkındayım, kusura bakmayın.
Şöyle açayım o vakit ;
- Rutin bir şekilde günde 40 kesim yapılabilmesi için, beslenen hayvan sayısı nedir ? (yani 4000 hayvan kapasiteniz var da günde 40 adet mi kesiyosunuz)
- Civciv halinde itibaren 4-5 ay sonrasında tavuğun kesime geldiğini söylemişsiniz. Civcivin alımından tavuk olup kesimine kadar geçen süredeki birim maliyeti nedir ? satış fiyatınız nedir ?
- ''Bizim tavukların tadı kimsede olmaz derken'' tam olarak neye göre böyle bir iddianız bulunuyor ? Sizi farklı kılan mevzu ne ? (pekmez vs. gibi olayları herkez biliyor, farklı bir uygulamamı yapıyorsunuz?)
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Konuyu bir uplayalım
Bu gün tv'de yemek programında yemek yapan bayan , yumurta kabuğu üzerinde salmonella bulunabileceği bu riski bertaraf etmek için eğer yumurta yüzeyinde kan lekesi var ise yumurtanın kullanılmadan atılması gerektiğini söyledi
Ancak iş yerimde kolilere kontrol ettiğimde direk olarak pıhtılaşmış kan bulunmasa bile yumurta yüzeyine işlemiş sanki ben gibi, kan lekesi benzeri kırmızı noktacıklar gördüm bu konu hakkında bizi aydınlatabilecek var mı?
Yoksa Bu karı *ötünden uydurdu mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)