:) bu konuyu okuyunca çok güldüm arkadaşlar.
defalarca
http://www.facebook.com/babileziz sayfamda hileleri paylaşıyorum kim ne yapıyor nasıl yapıyor nasıl kar ediyor hepsi mevcut :)
gıda işine girmeden önce kilom 97 idi şimdi ise 82 :) soğudum yemeklerden hilelerden.
hile 6;
tavuk ürünleri nasıl mı? :(
en tehlikeli et ürünü bildiğiniz gibi tavuk etidir.
tavuk et terbiyeli olsa dahil 2 günde bitmesi gerekir fakat işletmeler maalesef iş olur düşüncesiyle etini fazla çeker ve tüketemez bu sebeple zehirlenmeler çok olur.
dana şişteki gibi etin suyudur aslında tehlikeli olan mangal ateşinde kuruyana kadar pişirin o et size zarar vermez ama kokusu mutlaka kırıktır.
bu arada piyasada kırık tavuk ürünleri satılmaktadır. yani kasaptan kokmuş ürün satılmaktadır bu sebeple onların piyasası genellikle hızlı tüketim olan tavuk dönerleridir.
fabrikalardan düzgün bir şekilde çıkabilir ama ya sonrası?
istanbuldaki tavuğun tadı başka balıkkesirde tavuğun tadı başkadır buda dağıtıcı firmaların şerefsizliğidir. kimse işin bu tarafına bakmıyorum.
tavuk taşlığını bileniniz var mı? tavuk eti kilosu 6,5 lira taşlığın kilosu 8 lira :)
tuhaf dimi? çünkü taşlığın rengi kırmızı :) kısaca öyle bir hileler var ki hem lokantalarda hemde kısaca heryerde.
lokanta ve işletmelerdeki hilelerin hepsini sizlere paylaşabilirim isterseniz :)