Arkadaslar bilgisayarıma koyduğum şifreyi 2 gündür hatırlamıyorum.son değiştirdiğimde büyük olasılıkla yanlış tuşa bastım ve o şekilde şifre oluştu.format atmadan bilgisayarımı nasıl açabilirim?
Arkadaslar bilgisayarıma koyduğum şifreyi 2 gündür hatırlamıyorum.son değiştirdiğimde büyük olasılıkla yanlış tuşa bastım ve o şekilde şifre oluştu.format atmadan bilgisayarımı nasıl açabilirim?
OEM+
aynısını ben xp de yaptım, arkadaş bir disket getirdiydi onla passwordu sifirladiydi, win7 de de olabilir
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bilgisayarı güvenli mod ile başlatın yeni kullanıcı oturumu açın yeni kullanıcı oturumuyla eski oturumu silin![]()
oturumu administrator olarak açman gerekli ama
admin olarak açıncada sifre istiyor mu istememesi lazım enter'a basıp girmeyi dene
Benzeri başıma geldi. Yazın yurtdışında kalırken dışarı çıkmadan bavulumu kitledim geldim şifre açılmadı bir türlü sonra kırdırdım bende.
Bence zor o şifrenin kırılması ya :S
Active Boot programını kullanarak başka bir pcden boot dosyası yaratıp kendi bilgisayarına girebilirsin. girdikten sonra şifreyi kaldırıp bootu iptal eder normal bağlanırsın..
OTOBULL GARAGE
erd commander programını herhangi bir CD ve ya usb den boot edebilrsin. yüklü olmasına gerek yok
Form > Function
senin ilacın "hirens boot" indir at cd ye bootable olarak başka bilgisayardan. var orada password kırıcı yazılımlar.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)