Arkadaslar ***** benzin fiyatlari uctu gitti, istanbul trafigide cekilmiyor, elektrikli bisiklet kullanan var mi aramizda? Sizce mantikli bir tercih olur mu?
Piyasasi nedir bunlarin, trafik kosullarina uygun hizlanir mi?
Arkadaslar ***** benzin fiyatlari uctu gitti, istanbul trafigide cekilmiyor, elektrikli bisiklet kullanan var mi aramizda? Sizce mantikli bir tercih olur mu?
Piyasasi nedir bunlarin, trafik kosullarina uygun hizlanir mi?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Dusuncesi, bilgisi, tecrubesi olan var midir acaba..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
yalovada elektrikli scooter çok gördüm eğer düz bir yerde kullanıcaksınız alınabilinir.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
istanbula uygun değil mesafeler uzun ve cok iniş cıkıslar var duzluk bir sehir olsa amenna mesela antalya da cok fazla talep var elektrikli bisiklete hemen hemen herkez de bitane var ama sehirde buna uygun mesafeler yakın ve heryer dumduz yokusu yok.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ya beyler bende şu mini vw lerden getitrmek istiyorum acaba maliyeti ne olur tr de duyan goren varmı ?
KM Motors
MINI Fusca Italo - YouTube
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Elektrikli bisiklet bakarken şuna denk geldim bile deneyen varmı acaba
http://www.volta.com.tr/default.asp?...918&detay=evet
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ben motosiklet sektörü çalışanı olarak kesinlikle tavsiye ederim,sadece alacağınız markayı ve watt'ını iyi seçmelisiniz.. Eğer isterseniz ve istanbuldaysanız size yardımcı olabilirim..
Hercanlı birgün ölümü tadacaktır..
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
türkiyeye bir marka gelmişdi elektirkli maxi scooter satıyorlardı bataryalarıda gayet büyük yeterli idi sadece fiyatları çok uçuk kaçıkdı pek alan olmamışdı sanırım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
onun yerine atv almak daha mantıklı değilmi benzinli ama sarfiyat çok az. kullanım amacı çok daha fazla binmek için kişi sayısı 2-3 daha ne olsun![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)