cok kolay dıyo satan arkadas ıletısıme gecıp daha detaylı bılgıde alabılırsınız samandıradakı gosterge ıptal oluyo yerıne kendı yaptı sensor takılıyo
Printable View
nerde satılıyor bende bakıyım bi pm :D
takipteyimmmmm benimde ihtiyacım olan şey bu
çok iyimiş bi pmde ben alabilirmiyim
Diğer konudan şu bilgilere ulaştım. Merak eden arkadaşlara açayım.
Şamandıra üstündeki gösterge sensörü çıkartılıp bu cihazın sensörü takılıyor.
her göstergeye uyumlu değil o sebeple gösterge çeşidinin teyit edilmesi lazım.
motor sıcaklığı ve diğer verileri kutu içinden çıkan sensörler vasıtasıyla topluyor.
Aslında yapan arkadaş ürünü biraz detaylandırırsa faydalı olur kanısındayım.
walla yolladım lınkten ıletısım kurabılırsınız ama arkadas 2-3 gunde bır gırıp aktıf oluyo ben sansa yakaladım dırek yolladı urunu suanda elımde baska yok yapmam gerek dıyodu
bir detaylı bilgi alsak?
peki bişey sorucam bi arkadaş şahinde benzin göstergesinde lpg'yi görüyodu ön konsolda yani benzin ibresi lpg'yi gösteriyodu oyle bişey nası yapılır ?
150 lira diyor :D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4666225/detay/
bilgileri paylaşsanda herkez arasa pm e gerek yok bence
böyle bir göstergeye gerek var mı ki? hatta bi lpg göstergesine gerek yok ki bence...
km sayacının gezi modunu sıfırlayınca gittiğiniz lpg km sini biliyor olmanız lazım. misal ben şehir içi 320 km civarı gidiyorum. 300 e geldiğimde de depoyu yeniden doldururum. miss gibi gösterge işte size...
devlet sıırrı degıl tabıkı yanlıs anlasılmaması adına eklemedım
buyrun lınk :LPG Digital Gösterge sistemi
yanlış görülürse silinebilir sonucta benımle alakası yok
LPG tankı üzerindeki potansiyometreden, yani seviye sensöründen(ki bahsigeçen malzemedeki seviye sensörü de aynı) zaten 0-1000mv aralığında voltaj gelir sürekli LPG ECU'suna. Yani düzgün gösterecek olsa LPG üreticileri kolaylıkla yüzdelikli bir gösterge üretebilir. Çünkü bu veri var zaten ECU'da.
Burada asıl sorun LPG yakıtının benzin gibi net bir şekilde ölçülememesi. Tankın şekli, montaj pozisyonu ve eğimi, aracın pozisyonu, ivmelenmesi vs ölçümü kötü yönde etkiliyor. Hiçbir şekilde hiçbir zaman net olarak ne kadar yakıtınızın kaldığını bilemezsiniz. Hava sıcaklığı bile değiştirir seviyeyi.
Hemen her kitte kendiniz zaten LPG seviye ledlerini ayar programından kalibre edebilirsiniz. Örneğin ben kendi aracımda LPG ile ortalama 400 km yol gidiyorum. Ve her bir lede 100km atadım. Her ne kadar varyasyona çözüm olmasa da... Peki bunu nasıl yaptım? 100km gittim, sensör voltaj değerini okudum, ve o aralığa o değeri atadım. 100km daha gittim, aynısını yine yaptım, vs... Bu malzemeyi alırsanız siz de aynısını yapacaksınız. Yoksa yine birşey göstermez. Çünkü her tank, her konum, her araç, her şamandıra için sabit bir kalibrasyon değeri yok. Tamamen kullanıcı feedback'ine göre belirleniyor.
Bu bahsi geçen gösterge de farklı çalışmıyor. Tüm LPG şamandıralarının üstünde de bu sensörden var zaten. Ölçüm olarak hiçbir farkı yok. Sadece kolaylıkla kendiniz kalibre eder, kendi kullanımınıza göre değer atarsınız. Ama bu yine düzgün göstereceği anlamına gelmez. Çünkü LPG seviyeyle değil basınçla çalışan bir sistemdir. Basınç düşer benzine geçer, ama yeniden LPG'ye alır, cruise modda daha bir sürü yol gidersiniz gibi...
Bu yüzden bu tür cihazları; "artık tam olarak ne kadar yakıtım var net bir şekilde öğrenebileceğim" ümidiyle almayın. Size sağlayacağı tek avantaj aralık değerleri de görebilmeniz ve kolaylıkla kalibre edebilmenizdir. Sapmada yine hiçbir fark olmayacaktır. Çünkü ölçüm tekniği aynı. Yokuşa gelince, gaza yüklenince vs yine erken benzine geçecektir aracınız.
LPG'de en iyi ölçüm km ile olur. Ve LPG seviyesi azaldıkça manifold basıncının arttığı(MAP değerinin arttığı) durumlarda araç normalden daha erken benzine geçebilir. Yani hem KM ile takip etmek, hem de son KM'lerde yüklü kullanımlarda LPG seviyesine çok güvenmemek gerekir.
yine Herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderecek kelimeler gelmiş. aracın kullanım şekline göre km göstergesini takip etmek gerçekten de en mantıklısı, Eline sağlık...