Yorum yazanlar daha yeni reşit olmuş normal karşılamak lazım aslında.Dediğin gibi provakatorluk.
Printable View
Ben ossye girememistim araba anahtari uzerimde diye bu yine iyimis :D
Bu sabahta bizim okulda hatunlar takır takır soktular telefonları ama sınavda baktım bir işe yaramıyor,hocalarda bir kıl dünkü sınavda kuralları 2 saat tek tek okudu kimse dinlemedi bugün aynı grup başka okuldaydık hoca dedi kuralları okuyorum lütfen herkes dinlesin;
-Hocadan yaşça büyük birisi ya bırak okumayı falan ver hadi kagıtları işimiz gücümüz var dedi koptuk :D :D Hoca: Terbiyeli olun beyfendi dedi..
-Adam güldü senin gibilere terbiye öğretmekle geçti yıllarım dedi..
-Hoca şokk :D -Yanındaki hocaya dedi acaba milli eğitimden mi bu falan konuşmalara girdi sustu bir daha bir şey söylemedi..
-Büyük ihtimal oradaki beyfendi abimiz biraz rütbeli sınavada rütbe atlamak için extradan okul bitiriyor gibi geldi bana keşke soraydım ne iş yaptıgını :)
ben de kasım ayında girdiğim KPDS sınavı anımı anlatayım bari:
sabah kalktım, wc'ye girdim. sonra kahvaltıda 3 büyük bardak çay içtim. 1 ufak su alıp sınava arabamla gittim. sınav başlamadan yine wc'ye gittim işimi garantiye alayım diye.. :D
sınav süresi 3 koca saat. son 1 saat kala idrar kesesi alarm vermeye başladı. son yarım saate kadar dayandım ama artık öyle bir sancı yaptı ki, aniden sandalyeden kalktım direk ilk gördüğüm tuvalete, o da kızlar tuvaleti çıktı, girdim. sonra geri salona girdiğimde gözetmen kadın sınav kağıtlarımı almıştı. neymiş tuvalete girdikten sonra sınava girirlmezmiş. ulan 3 saat süresince çiş gelmeme garantisi olur mu? robot muyuz biz aq? sınavda kopya çekip, bu saçma kuralları başımıza getirten o.ç.'larına selam olsun...
bende gecen senelerde ales e girecektim, tek başima gitmistim sinava, arabayi okulun bahcesine park ettim. uzerimde tek araba anahtarı var, sinava almadilar tabi,anahtari git emanetciye bırak dedi. emanetciyi de gorseniz, abuk sabuk tipin birisi, tum anahtarlar cep telefonları ulu orta masada duruyor. ne isim yaziyor ne bişey. tabi bende birakmadim ve sinava girmedim...
Yanisi şu, yandaşa dokunmazlar ama kendilerinden olmayanıda a'dan z'ye ararlar, sorgularlar, şüpheli gözüyle bakarlar.
Eşim hamile, sınava girerken sürekli karnına bakıp durmuşlar, sonunda o da patlamış, çocuğum içeriden bana kopya verecek demiş.
Yok otomobilin anahtarı yasak, yok cep telefonu yasak ama eşşek kadar hesap makinasıyla içeri girebilirsin.
Kendileri ne yaptıklarını biliyorlar mı acaba sormak lazım.
sorma birde ben bu sınavdan çıkılmaması kuralına ayar oldum 30 dk süre var ben 15 dk da bitiriyorum ee dışarı çıkamadım zaten grip olmuşum bi yandan burun akıyo bi yandan hapşırık öksürük gerizekalı beni niye orda tutarsın ki daha ? sanki bazıları araba anahtarını bile emanetçiye bıraktırıyor
sözün özü, bir kısım şerefsizler yüzünden, binlerce kişiye sınavda eziyet çektiriyorlar. yazıktır günahtır.. kamera var artık her sınav odasında.. kopyadan şüphelenirseniz kamera kayıtlarını izlersiniz. ama yok anahtarla girme, yüzüğünü çıkar, cüzdanınla gelme vs bunlar zulümdür.. ankaradaki sınava ankara dışından gelen vatandaşlar ne yapacak? emanetçi mi arayacak?
Anahtar bozuk para falanda yasak mı ??
Ben iki gündür anahtar,cüzdan,bozuk para ile girdim :) Sınav giriş kağıdında anahtar,madeni para,cüzdan ile ilgili hiç bir uyarı vs yazmıyor...
Bende didik didik arandım ama dediğim gibi giriş kağıdında "yanınızda bulunmaması gerekenler" bölümünde bunlarla ilgili hiç birsey yazmıyor..Bu yüzden içeri almamaları gibi bi durum olamaz bence..
Öncelikle sınava telefon ile girilmemesi kadar normal bişey yok artık emanetçimi taşınır yanda başka bişimi bilmem ama yeni nesil telefonlar bir senin yerine sınava girmiyor çokta becerikli.
Ayrıca Otopark sıkıntısı daha baskın sınava motorla gelin gibi bir öneri yapılmıyor onlarca insan var otobüs kullanan bunların hali senden nicedir düşünmeli.
Yani arkadaşlar bar girişi sigara araması değil sınavda cihaz araması bu normaldir.
Emanet vs çoğu zaman sıkıntı oluyor diye aof sınavına giderken yanıma telefon almıyorum, bayanlarda sıkıntı yok ama sanırım herkesin elinde telefon emanete falanda bırakmıyorlar.
öss ye girerken bende arabanın anahtarını ayakkabının tabanına sokmuştum :)
Doğru dedin, otobüslerin saati saatini tutan inanılmaz düzgün işleyen bir tarifesi var, hele şansına ikarus denk gelirse, hiçbir elektroniği olmadığı için bozulmama ve yolda kalmama riskide hiç yok.
Dışarısıda aynı amerikan filmlerindeki gibi ankesörlü kaynıyor, elini çarpıyorsun ankösürlüye denk geliyor, hani acil durumda hemen elinin altındalar o derece.
Yeni nesil telefonları kapatırsın, üzerine etiket yapıştırıp ismini yazarsın, hepsinide sınav gözetmeninin masasında toplarsın, çıkarkende telefonunu alırsın olur biter.
Uçaklarda da inatla kapatmayanlar var, kopyadan daha riskli, o zaman uçağa binerkende telefonla almıyoruz desinler.
Ayrıca, herkeside evinin burnunun dibindeki okula göndermiyorlar, mazallah akşamından girip sıralara kopya falan yazarsın ülke ayağa kalkar.
Vergisini döne döne verdiğin otomobil veya motorsikleti sınava giderkende kullanamayacaksan zaten vay halimize.