E daha iyi değil mi bu?
Hangi kokusunu kullanıyorsun? Kaliteli bir koku mu yoksa ucuz bir koku hissiyatı mı var? (Gerçi görecelidir bu işler)
Printable View
su tutun kolonyasıyla vanilyayı deneyen varmı cok guzel kokuyor diyolar
parfüm fiyatları uçmuş.. hele orjinal california scents 25 - 30 civarı.. (10 liralıklar sahte.. ) Almıyorum ben artık araç kokusu.Kışın ayda bir belki ama yazın zaten araç dışarda durdugundan güneş altında 3 günde ne alırsam alayım kuruyor.
BMW kokusunda amber biraz agir kaciyo yaz icin bence. Raindrops fresh ve hafif ama kalicilik kokusu sikinti yaklasik 10 gun anca dayaniyor...
Glade oda kokusunun kare şeklinde olanları var, mavi ve pembe renkte satılıyor. Yaklaşık 1 ay rahat gidiyor. Normalde pıst yapan makinenin içine takılıyor galiba, ama ben kazara alıp arabaya koydum, kalıcılığa inanamadım :D Fiyatı da 6-7 lira civarı olması lazım
size bişe sordum beni neden sallamadınız
normal kendi kullandığınız parfümü torpidoya koyup sabahları sıkmak en iyisi her sabah sıkınca koku kalıcı oluyor
California Car Scents: Golden State Delight
Kimin ne zoruna gitti de koku gelmemeye başladı bu ülkeye yine hepsi çakma
Glade plugins car... Çakmaklıga takılıyor ordan 12v çekiyor , araba çalıştıgı müddetçe koku yayıyor.. Böyle olunca uzun süre gidebiliyor 4 saat çalıştırmayla 60 gün diyor.. Benim en kısıkta hafif ve hoş bir koku veriyor arabayı çalıştırdıktan 3-5 dakka sonra.. Şimdilik new car takılı diğer kokularda harika..
https://i.hizliresim.com/oO9yQo.jpg
https://i.hizliresim.com/lO94Yl.jpg
Ya köpekli areon alıyorum, ya da Amerikan bayraklı LT 3-4 defa alınca aracın içine çok güzel sindi kokusu, her binen bayılıyor.
Beyler ne kullandıysam fayda etmedi araba kokmuyor bir türlü kimin arabasına bindiysem kendine has bi kokusu parfüm kokusu direk geliyor burnuma ama benim arabamda kullandığım koku ilk bi kaç gün kalıyor sonra hafif tozumsu bi koku devam nedendir acaba?
küçük boş bir kolonya kutusu+fısfıs kombinasyonu içine istanbul kolonyası koydurdum kumaşa gelmeyecek şekilde sıkıyorum etkisi birkaç gün kalıyor ve rahatsız etmiyor kokusu
LT amerikan vanilya hindistan cevizli bide LT'nin invisi ve clip diye değişik kokularınıda aldım ama daha denemedim
Bargello - Odunsu
Chemical Guys - Honeydrew
Chemical Guys AIR 220 16 Honeydew ( Tatlı Kavun Kokusu ) 0.47 Lt
turkiyede henüz yok amerikadan getirttim.Amazondan alabilirsiniz sanıyorum.
@mayday
gliptone tek geçerim,
tütün kolanyası + vanilya esansı karışımıda öneririm..
Bende farklı koku arayanlardanım
LT Ocean Mist idi sanırım :)
Şu kokuyu amazondan biri çeksin parasını peşin verelim :)
LT İnvisi denedim ilk taktığımda 1 hafta çok yoğun hatta burun direğini sızlatacak kadar kokuyordu yavaş yavaş etkisi gittikçe daha güzel kokmaya başladı gayet güzel.
Glade Plugins Car Air Freshener Starter Kit New & Adjustable Fragrance Settings | eBay
mal 6 dolar shipping 21 dolar anasını satym.
Daha önce başka konularda da yazmıştım, amerikan bayraklı koku kullanan arkadaşlar araçlarına amerikan bayrağı asıp gezmekten rahatsız olmuyorlar mı ?
bende parfüm takıntısı olan bir insanım ne yapsam bostu ama şimdilik Nargile tütününden az bir sekilde araba koyuyorum uzun süre de gidiyr,denemenizi tavsiye ederim