Bunun dışında hiçbirşey kullanmam :)
Printable View
bana da 2 şişe geldi, dün aradım yardırdım baya bugün dönüş yapacaklar.
Valla aslında hadi diyelim bu bizim hatamız ancak fatura da şöyle görünüyor ;
Sıra No Ürün Adı Tutarı
10 Car-freshner Sprey Koku:Vanilya 1+1 16.13
20 Car-freshner Sprey Koku:Vanilya 1+1 16.13
30 Kargo 4.65
İndirim : 16.13 TL
1+1 = 2 şişe demekse. 2 kalem sipariş açıldığına göre totalde 4 şişe gelmesi gerekiyor.
faturayı bılmedıgımden ılanda yazana gore konustum,ama x2 fatura edılıp ındırım yapıldıysa dogru 4 yapar,kovalayın :D
Hepsi buradayı aradım gün içinde dönüş yapılacak veya 3 gün içersinde eksik ürün teslim edilecek denildi arkadaşlar. iletişim no:0850 252 40 00 bence sizde arayın
valla ilana bakmıstım bende ama 2 diye düsünmüştüm ama faturaya göre 4 gelmesi gerekli :D faturayı düzenleyen veya ilanı acan elemanda bir sıkıntı var sanki
Bende tam 4 tane gelmedi diye yazacaktım buraya :D
mail attım eksik geldiğini anlatan şöyle bi cevap geldi
Cevap: Değerli Müşterimiz,
1+1 ürün alındığında 1+1 ürün gönderilmesi şeklinde kampanyamız bulunmamaktadır.
Ürün ismindende anlaşılacağı üzere 1+1 şeklinde ve 1 adet ürün aldığınızda 1 adette ücretsiz olarak gönderilmektedir.
Size bu konuda daha fazla yardımcı olamadığımız için özür diler bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
** salaklar ya :D 2 kalem mal açmışsınız kardeşim farkındamısın diyorum. 2 kalem derken o nasıl oluyor diyor ? neyse bir daha da hepsiburada.com ile işim olmaz. Yanıltıcı başlıkla ilan satmaya calısan bı kurumdan oteye gıdemezler.
aynen bana da öyle geldi. ufacık şişe birde.
Son bir ayda 2tane litle trees kullanandım kokuları 2 günde gitti bunundamı çakması yada boku çıktı .
ben airwick manolya kullaniyorum 2 yildir , hem ferahlatici bi kokusu var hemde cicek kokusu var , cok yogun degil , okudumda bircok yorumu , new car kokusu nasil oluyor onu merak ettim tarif edebilecek biri var mi
chemical guys stipper scent - bubble gum - new car smell hepsinin yeri ayrı :))
Little trees in tatlı sakız kokulu olanı hangisi ? Arexons mu ne öle bi markanın buble gum unu aldım bi koku ancak bu kadar iğrenç olabilir .