@
34btr1907
Normalde diðer yönetici þahsýn yazdýðýný tolere edip cevap vermeden forumda 6 ay okuyucu olarak takýlabilirdim zaten pek mesaj atmýyordum. Hem çomar diye BANA hitap ediyordu ve küfretmiyordu lakin seninki yenilir yutulur cinsten deðil. Sen ne hakla benim babama dil uzatýyorsun. Sen benim veyahut babamýn hakkýnda ne biliyorsun da bu rahatlýkla hakaretler ediyorsun(atýfta bulunduðun babadan oðula nesil bunlar videosunda edilen küfürlerin hepsini sana tek tek iade ediyorum). Hadi bunu geçtim daha o mesajdaki ironiyi anlayamayacak kapasitedeyken, kalkýp ne hakla ne seviyeyle bana ve babama dil uzatýyorsun. 2 gündür düþünüyorum seninle yüz yüze gelip bu lafý yüzüme söyletmeyi lakin senin için geleceðimi ve elimdekileri riske etmenin deðmeyeceðine karar verdim. Seni vicdanýnla baþ baþa býrakýyorum.
@
Evrenoz
Hazýr yeni üyelik açmýþým sana da yazayým. Bana yaptýðýn haksýzlýðýn aynýsý umarým birgün sana da yapýlýr. Bir iddiada bulunuyorsan karþý tarafa da söz hakký düþtüðünün, bunun bir tartýþma adabý olduðunun farkýndasýndýr umarým. Benim hakkýmda çeþitli, gerçeklikten uzak ithamlarda bulunmuþsun. Neymiþ ben Gavur Ýzmir demek istiyormuþum da diyemiyormuþum, çomarlarýn arasýna dönmeliymiþim. Sana orada yazýlan gavur Ýzmir lafý ne kadar rahatsýzlýk verdiyse bu konuda attýðým ilk mesajýn üstüne bana denilen bordo klavyeli lafý da beni o kadar rahatsýz etti. Onu yazan üye de benim hissettiðimi hissetsin istediðim için orada yapýlan bir ''ÝRONÝ'' vardý. Ne yazýk ki bunu anlayamadýn ve anlayamadýðýn gibi bir de yargýsýz infaz yaptýn. Ýzmir ile ilgili en ufak bir sorunum yoktur, inan ki ne Ýzmir ne Atatürk ne cumhuriyet ne de Türklük sevgimi sen dahil senin o mesajýný beðenen hiç kimse sorgulayamaz. Bunlarý sorgulamak için onlarý en az benim kadar sevip, deðer verip, benimsemeniz gerekir. En baþta da dediðim gibi beni tanýmýyorsunuz dahi. Lütfen bu kadar rahat bir þekilde insanlarý karalamayý yaftalamayý býrakýn, çünkü yanlýþ yapýyorsunuz.Umarým bu davranýþ þeklinizden vazgeçersiniz. Hepinizin yolu açýk olsun. Þimdi bu üyeliði de banyalabilirsin, kolay gelsin.
Ýlk mesaj bi garip oldu yeniden atýyorum