Çakma koku o. Alan bin pişman. :) Gün geçtikçe koku pis ve koklanmaz bir hal alıyor.
Printable View
şu anda auto glade in havalandırmaya takılan kokusu takılı hediye gelmişti :D
Arkadaşımın aracında car scents var vanilyalı çok güzel bi koku ondan alıcam şimdi ayrıca bumble gum olanıda önerdi :)
Kesinlikle alıcağım kokular listesinde glade multi sprey Neutra Fresh yada lavanta var.. alıpda memnun kalmayan duymadım.. sadece california scents den hangisini alıyım onda kararsızım. birde granül parfümler nasıldır..
glade in bi oda spreyi var hatırlayamadım adını şimdi paketi açık kalmış jelibon kokusu veriyo bu aralar favorim o
Glade glass scents turuncu ayrıca sprey olarak air wick manolya & cherry blossom
Lıttle Trees: Bubble Berry, Vanilla Pride, Coconut
California Car Scents: Golden State Delight
ck euphoia mı ney öyle bişey var hatunun.Arabada sıkıyor :D sağolsun koltuklarda nasibini alıyor.Boyneri zengin ediyoruz parfümden.
Mor çiçekliyi bilmiyorum da..Benim kullandığım resimdekindendi.Hatta burdaki tavsiyeler üzerine aldım ama cidden hiç beğenmedim.
http://www.marketimyilmazlar.com/ima...9e-500x500.jpg
California Scents Hawaian Garden kesinlikle favorim :)
ya bi ara bershkaya gittigimde icerde magazada fisfis sikiyolardi:D etiket vs yok bershka yaziyo sadece:D boyle guzel bi koku olamaz :hehe: yurutucektim simdi aklima geldi yaziyim dedim yolu dusen oluyosa magazaya bi soruversin bi zahmet ya:D boyle fresh hani nasil diyim ya mukemmel kokuyodu oyle yani:D
elimde kullanılmamış cg new car smell var isteyen olursa pm.den ulaşabilir
Lıttle Trees: Black ice
o kadar:)
kavunlu bir araç kokusu almıştım taksici bir arkadaşta ama benim fıstığım orjinal kokusu candır can :) getze hiç koku sıkmadım 0 kokusu duruyor çünkü üzerinde ama wc erneti koyuyor bir arkadaşım :D
California Scents'i Kocayol Cad. Kozyatağı'ndaki Pak Oto yıkamada da bulabilirsiniz, geçen gün tesadüfen sattıklarını gördüm, fiyatı yamulmuyorsam 15TL, ama çakma mı değil mi hiç fikrim yok.
Areon ürünleri özellikle vanilyalı....
California Scents vs kullandım ama vazgeçemediğim tek koku Airwick Mango kokusu gerçekten başarılı ve kalıcı kokusu arabaya siniyor şuan 3 tane var ön arka kolcak ve bagajda onun dışında siteden Zıpzıp'ın AutoJoy'da aynalara astığı kokuda çok başarılı.