Bak iste.. Ipneyi gorun, lan bize geliyosun ertesi gun stent takiyolar hala akillanmadin haHAhah
Printable View
parti mi var akşam :D Strip kokuları falan nasıl yani :D
asfasd xtir edilecek bir 2013 varken gerisi teferruat :D
kafalar ayık kalmasın :D uhauhahu stent iyidi :D :hehe:
uahahua aklıma geldi diyoki koray :D :hehe:
olum adamın boyuna falan bakmalan sünger gibi içiyo ausxhauxhauxhauxah
Olm stenti banada soylemiyo amk, sosyal medya dan goruyorum hahahaha
Birde dedikodumu yapmis he serefsiz :) Neyse sulandirmayalim konuyu, kokuyu, aksam koku da iceriz :D
Olm bak aksam yine bi supriz yaparim agzin acik izlersin hahaha " olm o degilde kizin sesi fenaydi" HAAHHH
Yapacaksan bir süpriz birde banko olsun geniş ikili ortak altılı yapalım :D
Ev konyaspor açık tribünü zaten :hehe:
Evdeki ses stress yarattı :D
Yilbasindan sonra Koray;
Adam yakip yikti kirdi dagitti katastrofik hasar verdi :D
Bu stripper kokuyu orjinal sisesinde nerden temin ediyoruz :)
ChemicalGuys Stripper Scent - Başarının Kokusu (473 ml) : Araç Kokuları : : www.boyassi.com
31 TL olusu acaba tesadufmu :D
sepetimizin ucuza dolduğu yerden kipadan aldığım bubleberry gayet iyi 2 aydır kullanıyorum hala araba mis miss :)
uzun zaman sonra araç kokusu aldun würth ün aynaya takılan kokulardan ocean mavi çok güzel kokusu var tavsiye ederim
Würth Okyanus, tavsiye ederim...
Bu stripper i internet ortamindan degilde satilsigi biyerden alma sansimiz var mi ?
bende büyük boy şişesi var bikaç kez sıktım daha yeni duruyor düşünürsen pm atabilirsin.
bu büyüklükte
Chemical Guys Stripper Scent - Başarının Kokusu 473ml : Araç Kokuları : : www.boyassi.com
Cs golden state ve little trees amerikan bayrak kombinesi devam :)
Benim favorim ;
California scents - balboa bubble gam
Birkaç defa golden state kullandım kimseye tavsiye etmem ancak little trees gayet güzel .
würth okyanus ferahlığı ile little trees gayet başarılı bir kombinasyon .
Ya biri bana Stripper vermisti camsil sisesinde, ona yenisini verecektik kimdi o :D
berkandır :D :hehe:
:hahaha: sen nerden biliyon lan :D
mango kokusu önerisi olan var mı ? ama böyle arabaya bindin mi buram buram kokacak , kaliteli olacak.
watsons da satılan bi koku keşfettim hem 30 gün gidiyo hem fiyatı uygun.Uzun bi süre değiştirmeyeceğim bu kokuyu kesinlikle.
California Scent Vanilya
little trees New Car almıştım geçen ay , arabadan soğuttu :)
Air wick mango kullanayım dedim sıvı oda dökülüyor. Iyi sabitlemek lazım.
Su an klasik glade fresh havalandırmaya takılan model :)