User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lpg charger?

kayaakin
    Misafir

Lpg charger?

böle bi başlık açmaktan utanıyorum ama
    forumda kullanan , lan harbiden bi değişme oldu diyen varmı?
    tanıdık bildik falan? ucuza dek geldide taksam mı dedim

tricky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla etrafta duymaya basladım bayaa. Biraz hissedilir birşeyler yapıyormus... Ne kadar dogrudur gözümle gormedım...

kayaakin
    Misafir
    Alıntı tricky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla etrafta duymaya basladım bayaa. Biraz hissedilir birşeyler yapıyormus... Ne kadar dogrudur gözümle gormedım...
    3-4 senelik bu cihaz ama bende kullanan bilen varsa ondan duyalım diye actım

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşa paranı harcama derim işe yaramaz alan arkadaşlar pişmanlar, ucuz da degil yinede sen bilirsin.

kayaakin
    Misafir
    g ü n c e l

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok öyle bi sey tasaruf istiyorsan takacan sıralı
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

kayaakin
    Misafir
    sıralı var zaten
    bu zamazingo azcık yürü dermi araca diye soruyordum

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kayaakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıralı var zaten
    bu zamazingo azcık yürü dermi araca diye soruyordum

bi halta yaramıor. Para tuzagı aman diyim

araba 1 saniyelik gelen 2cm küplük hava ile performans sağlıyorsa bu sonradan turbo takanlarda kullansın o vakit değil mi
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demez 4 sene önce tüyap fuarında stand kurmuşlar aldık ies e taktık güç kaybettik o zaman daha yeni cıkmıştı bu alet edevat 230 dolar para vermiştik apache spec günlerimizde sadece motorda farklı bir görüntü yaratıp ona buna atıp tutmaya yarıyor kardeşim başkada bi numarası yok ahsuha

kayaakin
    Misafir
    alınacak gibi değildide. oılur ya biri der ben cok memnunum falan filan diye

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden sayfa sayfa tartısmaları yapıldı act de.
    bi ara site sponsoru olmustu hatta.
    en sonunda itiraz eden asla inanmayan yönetimden evren öz bile gitti aracında denedi.
    dynoda 4-5hp 6-7nm tor alındı.
    ama yakıtta pek etkisini görmedim o hplerinde bek etkisin göremedim diyordu.
    filtre takınca 3 hpyi hissettim bunun 5 hpsini hissedemedim diyordu.
    yakıt tasarrufu sağlıyanlar oldu full depoda 40-50km fazla gittiklerini söylüyorlardı.
    en son evren abiyle konustugumda accente taktırıyımmı die sordum sakın para verme bi işe yaramıyo bende sökücem istersen sana verim dedi.
    almadım bende yani yarı psikolojik yarı işe yarar bi parca.
    etkisini ayagını gazdan cektiğinde gösteriyo.
    arac yıgılmıyo biraz daha rahat rahat hareket ediyo.
    yaklasık 100 sayfa yazı vardı tamamını okumustum bende tavsiye etmiyorum
    gir bak siteye belki hala duruyodur konular.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

kayaakin
    Misafir
    eyw 10krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bisiklet pompası tak, aynı şey

Aytepe53
    Misafir
    daha önceki aracımda vardı sadece ilk kalkışlarda hissedilir eğişiklik vardı başka artısı yok. gereksiz..

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok test edenler oldu profosyonel anlamda evet fiyatı fazla ama özellikle performans artışını otomatik araçlarda hissediyorsun(gaz tepkisi olarak),basınçlı hava biriktirip püskürtüyor ve ilk kalkışlarda gaz tepkimesini,arahızlanmaları hissedilir değiştiriyor bunları sadece otomatik araçlarda gördüm ve duydum düzde çok hissedilmeiğini duydum.daha tepkili gaz pedalı fakat değer mi? orası sana kalmış biraz daha ucuz olsaydı bence değerdi öle bisiklet pompası fln denecek kdrda gereksiz birşey değil hiç kullanmayanların yorumuna bakma.yakıt ekonomisi hakkında hiç bir fikrim yok şehir içinde ufak farklar yaratabilir belki.

bu arada dynoda güç aldım diyenlere pek inanma çünkü sadece gaz kelebeği açılıp kapanırken aracın tepkisi ve hızlanması artıyor onun haricinde full ve sabit gazda hava pompalamıyor bu yüzden +hp getirisi olacağını hiç sanmıyorum.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok test edenler oldu profosyonel anlamda evet fiyatı fazla ama özellikle performans artışını otomatik araçlarda hissediyorsun(gaz tepkisi olarak),basınçlı hava biriktirip püskürtüyor ve ilk kalkışlarda gaz tepkimesini,arahızlanmaları hissedilir değiştiriyor bunları sadece otomatik araçlarda gördüm ve duydum düzde çok hissedilmeiğini duydum.daha tepkili gaz pedalı fakat değer mi? orası sana kalmış biraz daha ucuz olsaydı bence değerdi öle bisiklet pompası fln denecek kdrda gereksiz birşey değil hiç kullanmayanların yorumuna bakma.yakıt ekonomisi hakkında hiç bir fikrim yok şehir içinde ufak farklar yaratabilir belki.

bu arada dynoda güç aldım diyenlere pek inanma çünkü sadece gaz kelebeği açılıp kapanırken aracın tepkisi ve hızlanması artıyor onun haricinde full ve sabit gazda hava pompalamıyor bu yüzden +hp getirisi olacağını hiç sanmıyorum.

Ömerin bahsettiği EvrenOz benim. Tanıyan kişiler bilirler ki yorumlarımda objektifimdir ve gördüğümü her daim açık yüreklilikle söylerim. Bu tarz ürünlere son derece karşı ve önyargılı bir şekilde gidip satış noktasında deneme yaptım. Öncelikle ürün olmadan aracımı dynoya soktum ve gücünü gördüm, 5-10 dakika sonra da ürün var iken ( sıcaklık, yükseklik vb değerlerin aynı girilip girilmediğini kontrol ettim ) dyno testine girdim. Bu 5-10 dakikada araç yerinden kıpırdamadı, montaj dyno üzerinde iken yapıldı. 2 test arasında 4.6 hp fark mevcuttu. Lâkin bunu görmüş olsam da mantığıma uymayan bir eklenti ve hissedilir bir etki göremedim.

Bu sebeple kimin ne söylediğini, ne yaptığını bilmeden genelleme yaparak "inanma" demek objektif test yapanlara "yalancı" demekle eşdeğerdir ve bu da haddin değildir.

Test gözümün önünde yapıldı. Bilgim ve ilgim dahilinde bir 3 kağıt olmaması için 2 arkadaşımla beraber her anını kontrol ettik, 2 testin eşdeğer olmasını sağladık. Tüm bu kontrollere rağmen dynoda bir değişiklik yapıldı ise ( ki dyno ile uğraşan tek adam vardı, gözüm her saniye üzerindeydi ) ya da araçta o an anlık bir güç artışı ( nasıl olacaksa ) olmadı ise test gerçektir.

Ürün işe yarar mı, yaramaz mı? Alınır mı, alınmaz mı? Bunların tartışmasını yapmıyorum. Zaten aşağıda yazdıklarım ve vakti zamanında bir önceki sayfada yazan Ömere verdiğim tavsiyeler ürün bazındaki fikirlerimi net bir şekilde göstermektedir.

Netice itibarı ile 4.6 hp fark olsa da memnun kaldım mı?
    Herhangi bir pozitif etki hissettim mi?
    Bir daha alır takar mıyım?
    Tavsiye eder miyim?
    Cevaplarım, gözümle farkı sayısal olarak görmeme rağmen "hayır" 'dır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala bisiklet pompası takman konusunda ısrar ediyorum, aynı şey

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yalancısı allah aşkına saçmalamayın.ben senden fln bahsetmedim kimseyide yalancı duruma düşürmüyorum lütfen mantıklı yorumlar yapın sataşmayamı geldiniz buraya.ben hiç birşeyi savunmadım bu ürünede karşı değilim faydasını hep gördüm.dyno kağıtlarındada değerleri okudum bir hata olduğunu sanmıyorum öyle birşeyde demedim o verdiği 4,6 hp yi zaten hissetmek zor o hissetmeyi ilk kalkışlarda anlıyorsunuz vede ara hızlanmalarda.ürünün mantığına aykırı zaten sadece gaz kelebeği açılırken hava basıyor,sürekli hava basması imkansız çünkü mekanik bir düzenek elektronik bir kompresör değil o yüzden normal gaz verme esnasında hava pompalamıyor o yüzden hp katkısı yok ürün açıklamasında ayrıntılı şekilde çalışma mantığı yazıyor incelemişsinizdir.

ben görmediğim ,kullanmadığım şeye yorum YAPMAM.kafama göre sallamıyorum ürünün çalışma mantığı ortada.3 farklı dyno gördüm bunnla ilgili.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne yalancısı allah aşkına saçmalamayın.ben senden fln bahsetmedim kimseyide yalancı duruma düşürmüyorum lütfen mantıklı yorumlar yapın sataşmayamı geldiniz buraya.ben hiç birşeyi savunmadım bu ürünede karşı değilim faydasını hep gördüm.dyno kağıtlarındada değerleri okudum bir hata olduğunu sanmıyorum öyle birşeyde demedim o verdiği 4,6 hp yi zaten hissetmek zor o hissetmeyi ilk kalkışlarda anlıyorsunuz vede ara hızlanmalarda.ürünün mantığına aykırı zaten sadece gaz kelebeği açılırken hava basıyor,sürekli hava basması imkansız çünkü mekanik bir düzenek elektronik bir kompresör değil o yüzden normal gaz verme esnasında hava pompalamıyor o yüzden hp katkısı yok ürün açıklamasında ayrıntılı şekilde çalışma mantığı yazıyor incelemişsinizdir.

Ben buraya sataşmaya gelmedim, zaten yıllardır buradayım. Bold yaptığım yer açıkça "dynoda güç aldım diyenler yalan söylüyor" demektir. "Pek inanma" 'nın başka bir açıklaması mevcut değil.

Daha önce de dediğim gibi ürün faydalıdır değildir, işe yarar yaramaz zerre umrumda değil. Umrumda olan kısmı yukarıdaki paragrafta belirttim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)