VW Golf R Cabrio 2013 video test - YouTube
Reklam filmini oldukça başarılı buldum![]()
VW Golf R Cabrio 2013 video test - YouTube
Reklam filmini oldukça başarılı buldum![]()
Alalim Duhanim birer tane sardir![]()
R
Bugün Doğuş Otomotiv'e mail atıp Golf Mk6 Cabrio nun gelip gelmeyeceğini sordum. Aldığım cevap şu şekilde,
Sayın Müşterimiz,
Göndermiş olduğunuz e-mail ve Volkswagen markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Volkswagen Golf R ‘nin Türkiye pazarına girişi henüz planlanmamaktadır. Konuyla ilgili gelişmelerin ilerleyen zamanlarda siz Sayın Müşterilerimizle paylaşılacağını belirtmek isteriz.
Önden iyide arkası biraz kısa gelmişbi cins duruyor.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
sevmedim sevemedim nedense çok satış rakamıda elde edeceğini sanmıyorum. Sonuçta Golf R hb'den daha yavaş ve golf r almak isteyen kitlede daha çok performans beklentisi için alıyor.Cabrio gereksiz bir model genişlemesi olmuş bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Abi daha iyilerine layıksın,boşver bu gereksizi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
şu golfün, focusun cabrioları keşke dolsa da piyasa zamanı gelince cabrio araç bakarken alternatif oluşsa. ben hemen her aracın cabriosunu seviyorum. şahsen golf r alacak olsam ve cabriosu olsa hb kasaya bakmam bile. cabrionun keyfi hiç bir şeyde yok..
performans isteyen cabrio araç almaz fikriyse çok komik geliyor porsche, ferrari, bmw, mclaren falan nerde yanlış yapıyor acaba??
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
golf R cabrio ile supersport cabrioları bir tutuyorsan ben gideyim o zaman .
Golf R'nın kullanıcı kitlesi belli performansı hot hatch klasmanında diyoruz biz bu türe.Belli bir performansı var rakipleri klasmanında ve cabrio olması aracı daha ağırlaştırır golf r alan eleman "genelde" genç kullanıcı çevresi olup biraz yükleme isteği ile alınıyor. Cupra gibi. Golf R'da cabrio seçeneğinin çok satılacağını düşünmüyorum bu sebeplerden ötürü.
porsche,bmw,ferro alan adam ile golf r alan aynı performansı bekler mi ? Cabrio supersport alan insan hızlı olsun diye düşünür mü çünkü hızlıdır ? lakin cabrio olmasından ötürü performansı daha çok tırmalanıyor golf R'a kıyasla.. vs
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bence hoş olmamış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)