huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
Abi sen benim yazdığmın tamamını okumadın galiba. Ben yapılan yanlışı savunmuyorum. Ön yargıya karşıyım. Çoğu yanlış olabilir, hanzo olabilir ama kalkıpta hepsi denmesin. Hanzoluğu savunmuyorum ama o şartlarda normal insanların genelinin dayanamadığını söylüyorum.. Hiç bir şeysebepsiz olmaz sonuçta. İstanbuldaki bütün otobüsleri taksileri dolmuşları kaldıramayacağımıza göre sebep araştırılmalı. iett önlem alsın mesela, sadece para kazanmak için uygulamassın kurallar.
Yanlışları savunmuyorum bakın ben öyle cevaplar geliyor çünkü bana. Genelleme yapmayalım. yoksa elimde olsa bizim duraktaki 36 aracın 25şinin canına okurum adam olsunlar diye
Eylem çok gündeme geld bizde şimdiye kadar ama o yolu kullanan ambulanslar insanlar vs düşünülüp vazgeçildi hep. 1000e yakın aracız sadece bizim şirkete bğlı olan silivri,gürpınar,kıraç,hadımköy,çatalca arabaları olarak. Yol kesmeyede gerek yok bir gün hepsi birden arıza yapsa mesela çalışmasa çook büyük ses getirir emin olun. Ama verilen hizmete saygı var yendiğimiz ekmeğe saygımız var. O araçlardaki çoğu şöför yarın bir olay olunca ceketini alıp gidecek insanlar ama siz bütün arabaya hatta o meslek sahibi herkese maal edyorusunuz.