"Dayak" ve "hak etmek" kelimeleri ayni cumlede gectigi surece bu olaylarin devami kesilmez...
Printable View
"Dayak" ve "hak etmek" kelimeleri ayni cumlede gectigi surece bu olaylarin devami kesilmez...
o tekmeyle dövüş sporlarında değerlendirilmeli bu arkadaş :)
adam kıng ya :D bence tekken 7 de bu arkadas olmalı :D
http://g1302.hizliresim.com/16/h/k3xjv.jpg
Kim haklı kim haksız ayrı mesele de gece gece şiştim, 15dk 200+ gitsem geçmez, gel de uyu şimdi :D
Abi ne olursa olsun o yaşlı adama öyle vurulmaz hiçbirşey buna o hakkı vermez yazık günah ya kalbi olsa bişey olsa öldü. Bence hapse tıkanmalı o kel
o.ç öldüresiye girmiş yaşlı başlı adama
E iyi yaşlı şoförler trafiğe tecavüz etsin haktır... Biz kaza yapalım malımızdan hakkımızdan olalım haktır...
dayak atan mı ? o ç dir. var mı böyle bir mantık. Kendi canınız yanmış gibi değerlendirin boşuna sallamayın ellerine sağlık diyeceğiniz adama.
kavgadan dolayı sabıkası varsa 6 ay hapis cezası var dikkat etmek lazım
Geçen sene kuzenin nişandan dönüyoruz, babamın arabayı kullanıyorum arkada annem ve ablam da var. Eve az kalmış istanbul plaka bir araç sinyal vermeden zart diye çıktı önüme milim kaldı çarpmama (ki 50 ile gidiyorum zaten).. Sinirlendim bir iki selektör yaptım yola devam ettim. İleride yavaşladı sağa yanaştı, babam camını açtı '' Yola çıkarken sinyal verilir, aynaya bakılır , akşam akşam kaza yaptırılmaz insanlara'' dedi. 24- 28 yaşlarında bir genç Öyle mi olurmuşşş diye cevap verince babam da Adam gibi kullanacaksın o zaman o arabayı dedi. Çocuk devam etti ben de normal bi şekilde yürüdüm, önümüzde zik zak çiziyor bir sağ bir sol boş yolda eğleniyor. Bu hareketi yapınca babama baktım, hadi bakalım kes sunun önünü dedi. Bir durak ileride kırdım önüne indi babam arkasından ben. Çocuk arabadan da inmiyor, kapıyı camı da acmıyor. arabasının önündeyim arabada 2 kız arkadası var. Bak dedim aileyiz, yanında kız var ne olur '''''''PARDON''''''' desen de yoluna devam etsen gerek var mı bu artistliğe??????? Çocuk üstüme sürdü arabayı devam etti. Bi daha bindik arabaya bir durak ilerde tekrar kestim önünü. Çocuk indi babam da.. Babam yakasından tutup park halinde araca dayadı bunu. Abartısız arabanın üstünden atlayarak çocugun suratına vurdum bi tane. Ama hızımı alamadım bir yandan küfredip bir pardon demek mi bu kadar zor diyerek vurmaya devam ettim bırakınca yerden kaldırım taşı aldı. Derken çevredekiler araya girdi. Çocuk arabaya binip uzaklastı biz hemen babamla annemleri eve bıraktık. Tekrar çıktık ne kadar arkadaşım varsa aradım çıkın 34 plaka skoda fabia şirket aracı arayın dedim. Bulsak istanbula kadar aralıksız döverdik.
DAYAK - HAK ETMEK ? Yine görsem yine döverim yine döverim yine döverim. Neden mi ? İnsan Dediğiniz Varlık hatalı ise pardon der. Biz de eşşek değiliz pardon desin üstümden atlasın yine bir kelime cevap vermem. Hatasının üstüne bunu yaptı bir kelime ile hatasını düzeltmedi ya. Yine kuruldum tekrar gelsin izmir'e allahını seviyorsa bunu olur da görürse bir kere daha döveyim ne olur. Dayağı hak eden HAYVANLAR vardır bu dünya üzerinde....
Hadımköy otobüslerinde hergün yaşanılan olaylar. Üniversiteye ilk başladığım yıllar ayırıyodum filan ama artık umrumda değil yolculara hayvan muamelesi yapan o özel halk otobüsü şöförlerini it gibi dövebilirler hiç sıkıntı yok. Tabi uçan tekmeyi araç giderken atmasaydı iyiydi.
Öğrenci olduğum için günüm hep otobüslerde geçiyo malesef ..Ağzına kadar dolduran şöförler olduğu zaman uyuz oluyorum
30 kişil otobüse 100 kişi biniyoruz .. İnsan bunalıyo daralıyo şöför iyi niyetli olursa birşey yok..
Atarlı giderli şöförler oluyo o zaman işte beynim alarm veriyo..O anlık sinirle herşey olabilir
Yarma, yaşlı amcanın ecelı oluyodu :)
Yemin ederim yaşamıyormuşum orada ya. Gece gece sinirlerim bozuldu.
Bugün otobüsle bir yere gittim, insanlar otobüsten inerken arka kapıdan teşekkür ediyorlar şöföre. Daha hiç bir şey demiyorum.
Yol vermeyip arabasına vurulan adam sonuna kadar haklı videoda dikkat ederseniz adamı sıkıştırıyor
Uçan tekme atan adamın hareket mortal kombat 4 den tanıdık :D
O cidden saykoymuş yinede o kadar yolcu alıp akbil bastırıp banada in dese inmem parasını alırım
Valla kel o kadar sinirlendiyse adam cami falan kirip girdiyse dayida git sabah sabagghh belagnii falan diye kendine guven saglamaya calisan kufurler ediyorsa bilinki buyuk oranda suclu sofor belli.Dayi dua etsin normalde en kotu bayilmasi lazim o cussede adam o sinirle vurdumu.Ama bu tekken spec takilan arkadas gercekten cok ilginc gece gece kahkahalar attim :D O sekilde vurmak icin bambaska bir ruh hali lazim.Hee tekme yiyen soforede helal o siddette tekmeye kendini kaybetmedi once otobusu durdurdu guvenli bir sekilde ardindan intikam nidalariyla daldi bide dikkat edin sofor mma ci beyler.alttan kucaklama teknigiyle daldi ayagini yerden kesti isi garantiye aldi.Arkadan biride kapali kadina laf soktu birakin adami isini yapsin lafa tuttunuz otobus kullanamadi falan diye,o otobusun havalandirmasindada bi sorun olabilir iceri bir gaz sizmis olabilir herkes ayri bir kafada o otobuste.
Yemin ederim, bir arkdasım vardı Jumbo yıldırım. Elemanı o sandım. ALLAHtan o değilmiş aklım cıktı .
Otobus söförüde yapmıştır bişey. Bi insan okadar sinirlenemez kolay kolay.
yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim boşuna uzaklaştırılmak istemiyorum siteden.. Tekme atan arkadaşı benim elime vericeklerdi...
hahahahahhahahaha ilk videoya cok guldum yaa :D
rahatladin mi? hi? rahatladin mi? derken ebedi saadete gidicekmis sofor :D
kufurunde bini bir para videoda masallah..
Yalan olmasın ilk video yu defalarca keyifle seyrettim.Altında otobus nası olsa vursam bişey olmaz diyip katil gibi giden otobus şöförlerine ders niteliğinde.Herifin önce üstüne kırmış sonrada gidip arkadan vurmuş.Hemende ellerinin altında bıcak ayıların.Böle yersin dayağı işte.
O adam otobüse girip koltuğun araya yatırıp yumruklamaya başladığında otobüs şöforü bıçak çekiyor. Adamın sağ elini yaralıyor heralde. O yüzden de abartmış olabilir. Videonun başına bakarsanız Hyundai'yi kaldırıma sıkıştırıyor. Bişey yapmamış olsa kimse iner inmez cam cerceve indirip arabaya dalmaz bence.
Kadınları sıkıştıran bunlar yayaların üstüne süren bunlar gevur malı gibi kullanan sürtse durmadan devam eden bunlar diye devam edeceğim ama bu olay için konusmak lazım genele değil.Herifi önce sıkıştırmış sonra gitmiş bilerek arkadan vurmuş.Üstüne bıcak cekmiş delikanlı ol azıcık o zamanda ye dayağını otur yok öle..
ilk videoda şöför haketmiş :)
diğerinde ise yolcular toplaşıp bi meydan dayağı çekmedilerse yuh olsun. arkaşta sinir falan kalmaz o zaman.
bizim 399C nin şoförlerindendir muhtemelen , adamı bulursam ayrıntılı bilgi alırım olay hakkında :)
rahatladınmı diye sürücüye soran otobüs şöförü dayağı yiyince rahatladımı acaba ??
Öyle bir durumda ya sopa yersen ya da sopa atarsın.
Adam sopa atmayı tercih etmiş. Biraz pısırık birisi olsa sopayla kovalardı otobüs şöförü. Sopa levye bıçak artık ne varsa...
Taksicilere, dolmuşculara, otobüs şöförlerine dikkat etmek lazım. İş mertlkiten çıktı çoktan.
Trafiğe çıkmadan bi kaşık pasiflora tamamdır..
Özel Halk Otobüsleri, muavinleri olduğu zaman adamlardı, muavinler yasaklanıncamı acizleştiler. Ya şu ana kadar bir tane düzgün otobüs şöförüne denk gelmedim ben.
Beylikdüzünde bundan 6-7 sene önce muavinle beraber bir adamı kovalamışlardı e-5 de. Adama araba çarpıp ölmüştü.
İlahi adalet der geçerim, minibüscü yada özel halk otobüscüsüne gram üzülmem.
bu videoda otobüs söförü haklı.
karaktersiz cezaevine girsinde bakalım oradaki abiler aynı şeyi ona yapınca hoşuna gidecekmi.
hem şuçlu hem güçlü...
Kultur farkı bu egıtımle olucak ıs degıl bu. Adam cocuklugunda aılesınden cevresınden ne goruyorsa onu uyguluyor.
Ne yalan soylıyım adam akıllı bır kavgam olmamıstır. Tartısmaya bıle gelemıyorum :)
Dürtme kısmına sinirlendi arkadaş heralde.. Hözler de kamerada töbe estagfurullah bir değişik çıkmış
ıkıncı vıdeodakı otobuste olsaydım heralde soforle serce parmakları bırlestırıp o şerefsizin ustunde halay cekerdım. acayıp sınır oldum şerefsıze. sinirliymiş alınır o sinirler.
Aynen trafikte it kopuk dolu, Sorsan delikanlinin kralidir, Ama anca 5 kisi bi kisiye dalarlar yada sayica cokken, Silahsiz adama silah ceker, Bilegine guvenmedigi icin kari kilikli anca elinde bicak/silah varken dayilanabilir zaten...Serefsiz dolu, Bunlar hem suclu hem guclu, dov dov bitmez, xanax alip cikcan trafige en guzeli... yada araban hizliysa trafikte aciksa el hareketi cek (tercihine gore, orta parmak veya nah isareti) vin... icinde kalir totosun.
Mal sahibine denk gelmşsinizdir, arada çıkıyordur araca. Neden derseniz bizde 448de otobüs çalıştırıyoruz mimaroba-y.bosna. Babam binde bir çıkar arabaya inerken teşekkür etmeyen, allah razı olsun demeyen nadirdir. Güler yüz önemlii tabi ama sürekli o araçta şöförlük yapan birinden, hoşunuza giden bu güleryüzlülüğü göstermesini beklemek inanın stok 1.4hdi 206nın yüklü vtece 2 boy atmasını beklemek gibi... siz sabahtan akşama kadar o trafikte yolculuk yaptığınızı düşünün, ne kadar hoş görülü olabilirsiniz? Tabiki yapılan öküzlükleri savunmuyorum ama ilk başlarda durakta kavga bile etmişliğim bar yolcuya saygısızlık yapan araç muaviniyle şöförüyle.bir iiki haftada bir çıkmama rağmen, çalıştıkça arabada, cins insanların gereksiz stresleri yüzünden hak vermeye başlıyorum öküzlüklere..
O kadar genellemeye gerek yok bence. Benim babamda bazen bende aynı işi yapıyoruz ölelimmi biz şimdi özel halk otobüsü işletiyoruz diye? Hırsızmıyız katilmiyiz? ALnımızın teriyle ekmek kazanıyoruz şimdiye kadar ne bir kavgamız olmuştur yolcuyla ne bir şikayet yemşizdir. günde 500 farklı insan görüyoruz, içlerinde cinsi çıkıyor, sapığı çıkıyor, hırsızı çıkıyor, insana insan muamelesi yapmayanı çıkıyor ya sabır diyip devam ediyoruz. Ama yinede suçluyuz biz haklısın...
Konuşurken lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşan insan boş konuşuyordur.. Yarın bir gün bir aksilik gelir başına, birileri ilahi adalet der geçer, üzülürsün..
Uçan tekme atanla,otobüs şöförünü döveni aynı araca koymak lazım.
Genellemeye kesinlikle katılmıyorum. Otobüs,minibüs şöförlerinede anlıyorum zaman zaman trafiğe çıktığımızda yarım saatte deliriyoruz adamlar 12 saat trafikteler.tabiki bu onları haklı göstermez o ayrı
kimse kusura bakmasın ama ilk videoda adamın yaşlı olması dışında hiçbir şeye üzülmedim. Belli ki adamı trafikte bezdirmiş oda inat etmiş kovalamış, yaşlı olduğunu görünce bırakıp belki biraz konuşup gitmesi lazımdı. Ama aynısını bazı otobüs ve minibüs şöförlerine yapmak istemiyormuyum? hemde nasıl :)
İkinci videoda yorum yapılıcak birşey yok zaten..
İlkini hic acımadım hatta iyi bile olmus ,ikincisi ise tam bir ruh hastası herif kesin vardır ondan yeşil reçeteli bişiler
Belliki otobüs şoförü dayımız arabadan inen ayının çok damarına basmış adamı baya doldurmuş yada kötü bir gününe denk gelmiş oda ona patlamış ne olursa olsun yaşlı başlı adama çok çok sinirden 1-2 tane vurursun ayı böylemi vurulur çekip kafasına sıkacaksın babası yaşında adamı telef etti çok üzüldüm sabah sabah.
Yaşlı adam diyosunuz adamın ne anası kaldı ne avradı ettiği küfürleri duymadınız olay öncesi sanırm. 2cisi. Araca vurma sahnesine gelince frene bile basmamış 3.su adama bıçak çekiyor pekde masum değil anlayacağınız benim gözümde.
2ci videoya gelince istisna olmuş piskopata denk gelmiş boştan yere dayak yemiş :)
2. video için konuşuyorum kim ne derse desin yaşını başını almış adam,amca. çok hırslandıysan in arabadan üslûbunla uyar bin yoluna devam et acıdım içim parçalandı.. ilk video'da adamın kafa kontak heralde normal değil bence