User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
220 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: çakma mıke tyson türkiyede......

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla genel olarak hepsinden şikayetçiyim. tamam adam gibi adam hoşgeldin diyen sorularına adam gibi cevap veren yolunda giden şöförlerde yok değil onlara ne kadar teşekkür etsek az bu hanzoların yanında. adam kamerada çekiyor yol vermiyor üstüne dünyanın küfürünü ediyor sonra dayak yeyincede ağlanmaya başlıyor. adam gibi git saygılı ol kimse kimseye birşey demez. hak etmiş bence.
    masalla masalla

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az yapmıs azzzzzz. 2.00 daki pozisyondan sonra dizle kafasına agzına burnuna vura vura sersemletip kafasını o tutunulan direklere bam bam bam acımadan bak bu araba böyle mi kullanılır serefsiz soysuz köpek bu otobüs benim vergilerimle alınıyor, bana hizmet etmek için maaş alıyosun sen itin evladı adam gibi kullanacaksın o otobüsü diye bi posta not bırakıp tekrar dövmek lazim o şerefsizi !
    Halk otobüsü nasıl senin verginle alınıyor ben o kısmı anlayamadım?

Kanın fazla kaynıyor senin herhalde, ben videoyu izlerken içim cız ediyor adam haksız da olsa, sen mutlu mu oluyorsun birini böyle öldüresiye dayak yerken görünce?

Senin hesabına göre polisin maaşını da sen ödüyorsun, polis biber gazı sıkarken jopla döverken nasıl birşey hissediyorsun?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci videodaki dayı, adamın feriştahıymış resmen.. Agzını yüzünü ..kseydi keşke az bile yapmış. Ellerine kollarına saglık.. Videonun başında nasıl sövüyor .ötveren.. Helal olsun dayıya.. Oglunun da amk buradan, senin baban orada kavga edecek sen adama dur diyeceksin.. Önce senin girmen lazım..
    Tango-1 never dies.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az yapmıs azzzzzz. 2.00 daki pozisyondan sonra dizle kafasına agzına burnuna vura vura sersemletip kafasını o tutunulan direklere bam bam bam acımadan bak bu araba böyle mi kullanılır serefsiz soysuz köpek bu otobüs benim vergilerimle alınıyor, bana hizmet etmek için maaş alıyosun sen itin evladı adam gibi kullanacaksın o otobüsü diye bi posta not bırakıp tekrar dövmek lazim o şerefsizi !

Valla kardeş kusura bakmada sen gibi bir 100000 kişi falan daha lazım vergilerle o otobüsü almak için. O otobüsün hattı 1000000Tlnin üstünde zaten. Otobüsün en kötüsüsüyse ederi şu an 200.000TL.. Geçen yılın verg rekortmenmsn sen?

Bastığı 2 lira akbille bindiği aracı satın alan milletiz .. Gönlümüz zengin

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halk otobüsü nasıl senin verginle alınıyor ben o kısmı anlayamadım?

Kanın fazla kaynıyor senin herhalde, ben videoyu izlerken içim cız ediyor adam haksız da olsa, sen mutlu mu oluyorsun birini böyle öldüresiye dayak yerken görünce?

Senin hesabına göre polisin maaşını da sen ödüyorsun, polis biber gazı sıkarken jopla döverken nasıl birşey hissediyorsun?
    nasıl ya ne kanı ne kaynaması ? haksız olduğu için bir gram içim cız etmedi ne yapayım ayıp mı ? Hakettiğim yerde aynı dayağı yerim bunu öğrendim ben ne kadar genç olsam kanım kaynasa da ama kac yasında adam ögrenememiş.

Polisin maaşını da ben ödüyorum. Vatandaş ödüyor. Memur dediğin, maaşını devletten alan herkes vatandaşa karşı ekstra dikkatli ve özenli olmak zorundadır çünkü maaşını vatandaş sayesinde alıyor. Bana biber gazı sıkacak yada jopla vuracak polis ile tanışmak isterim gerçekten. Ben kimseye saygısızlık yapmıyorsam evimi çevremi düzeni korusun diye maaş alan polis artislik yapamaz !

İzmir'de eshot'a bağlıdır belediye otobüsleri. Araçları devlet alıyorsa para bizim cebimizden çıkıyor demektir, bakımı bize kaçıyor demektir dolaylı da olsa. Halk otobüsleri ne ile alınıyor devletin ekstra gelir kaynağı mı var otobüs almak için ? Para bizden çıksın, bizim paramızla memur bize gider yapmaya kalksın vatandaşım da bunu izlesin.. Neden böyle çünkü eğitimsiziz. Eğitim diyorum bakın üniversite bitirebilirsiniz bu öğrenimdir, eğitilmemiş insan haklarını bilmez. Maaşını ödediği polis'ten korkan nesiller yetişir.......
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardeş kusura bakmada sen gibi bir 100000 kişi falan daha lazım vergilerle o otobüsü almak için. O otobüsün hattı 1000000Tlnin üstünde zaten. Otobüsün en kötüsüsüyse ederi şu an 200.000TL.. Geçen yılın verg rekortmenmsn sen?

Bastığı 2 lira akbille bindiği aracı satın alan milletiz .. Gönlümüz zengin
    Babam elinden gelse bi lira vergi vermicek şekilde çalışabilecekken dürüstçe davranıp geçen yıl yönettiği şirkete 1250000 lira vergi ödettiyse , bir kaç otobüste hakkımız var derim. 10000 de ödeseniz 1 lira da vergi verseniz hakkınız var o otobüste demektir..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sen benim yazdığmın tamamını okumadın galiba. Ben yapılan yanlışı savunmuyorum. Ön yargıya karşıyım. Çoğu yanlış olabilir, hanzo olabilir ama kalkıpta hepsi denmesin. Hanzoluğu savunmuyorum ama o şartlarda normal insanların genelinin dayanamadığını söylüyorum.. Hiç bir şeysebepsiz olmaz sonuçta. İstanbuldaki bütün otobüsleri taksileri dolmuşları kaldıramayacağımıza göre sebep araştırılmalı. iett önlem alsın mesela, sadece para kazanmak için uygulamassın kurallar.

Yanlışları savunmuyorum bakın ben öyle cevaplar geliyor çünkü bana. Genelleme yapmayalım. yoksa elimde olsa bizim duraktaki 36 aracın 25şinin canına okurum adam olsunlar diye

Eylem çok gündeme geld bizde şimdiye kadar ama o yolu kullanan ambulanslar insanlar vs düşünülüp vazgeçildi hep. 1000e yakın aracız sadece bizim şirkete bğlı olan silivri,gürpınar,kıraç,hadımköy,çatalca arabaları olarak. Yol kesmeyede gerek yok bir gün hepsi birden arıza yapsa mesela çalışmasa çook büyük ses getirir emin olun. Ama verilen hizmete saygı var yendiğimiz ekmeğe saygımız var. O araçlardaki çoğu şöför yarın bir olay olunca ceketini alıp gidecek insanlar ama siz bütün arabaya hatta o meslek sahibi herkese maal edyorusunuz.
    ha genelinin böyle olduğunu düşünüyorsan savunmaya geçme o halde..

"evet ben de bu sektördeyim, genel budur dediğiniz gibidir ama ben onlardan değilim, ben böyle böyle böyle birisiyim vs" de.. O zaman kim ne diyecek sana?

Ama sen yazılıp çizilenlerden gocunursan, direkt sana bu tip şeyler yazılır ve okursun sen de ne yazık ki.. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım minibüsve dolmuşlar hakkında konuşurken tabiiki genel konuşacaklar. Çünkü o kadar çok şerefsiz var ki içinizde.. Çok çok fazla.. Sen onlardan değilim diye düşünüyorsan kendin için, meslektaşlarının yaptıkları hakkında yazılanlarda kendini görmüyorsan azınlıktasın demektir. O zaman alınmana gerek yok.. Yanlış mı düşünüyorum?

Ekleme:
    Eylem derken illa yol kapama olarak algılama.. İstanbulda 2 gün kontak açmasın minibüsler, en büyük eylem budur. Yapabiliyor musunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rebeloghy Halk otobüsünü devlet almaz, bakımını da devlet yapmaz. Yaparsa da parasıyla yapar.

Halk otobüsleri özel kişilere kurumlara aittir. Şoförü de devlet memuru değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rebeloghy Halk otobüsünü devlet almaz, bakımını da devlet yapmaz. Yaparsa da parasıyla yapar.

Halk otobüsleri özel kişilere kurumlara aittir. Şoförü de devlet memuru değildir.
    Ben de böyle düşünüyorum. Minibüsler dolmuşlar taksiler neyse halk otobüsleri de odur.. Bu İzmir'de de böyle, Ağrı'da da böyle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halk otobüsü dediğiniz şey ne anlamadım ben eshot'a baglı belediye otobüslerinden bahsediyorum ? Vergilerimizle alınıyor
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde hayatımda halk otobüsü görmedim binmedim. Belediye otobüslerinden bahsediyorum. Sizin istanbulda akbil basıp bindiğiniz şey ne halk otobüsü mü belediye otobüsü mü ? İzmirde böyle bir şey yok. Benim ödediğim vergiyle alınıyor belediye otobüsleri, o serefsiz soförler de bizim sayemizde maaş alıyor. Polis teşkilatı da aynı sekilde. Ordu da aynı şekilde. Bizim vergilerimiz ceplerine maaş olarak giriyor. Bize Hizmet Edecekler...
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yaptığın videodaki otobüs halk otobüsü...

Soförü de memur falan değil, sen maaşını falan da ödemiyorsun.

Otobüs de özel kurumun malı, adam da özel kurumun personeli.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne cahil bir milletiz ya. Adam giden otobüsün şöförüne çift tekme atıyor gavura vurur gibi. Millet yav bırakın gitsin işimiz gücümüz var diyor. Tamam ben olsam linç girişiminde bulunurdum ama kimseyede niye dövmediniz deme hakkım yok ama be gerizekalı mahlukat polis çağırın diyene niye engel oluyorsun. Başlarım senin işine gücüne. O o. çocuğu o ototbüsden inecek gidecek başka otobüse binecek onun şöförüne vuracak yine ve o otobusun şöförü kontrolu kaybedip onlarca insanın yaralanmasına yada hayatına mal olursa ne olacak. Bunu düşünen yok bırakın gitsin diyor ya...

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobüste o kadar adam var, niye bunu linç etmemişler şaşırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    silivri hattı en iyi hizmet veren hatlardan biridir istanbulda. Gece 12,30da bomboş kalkar yenibosnadan zararına gider koca yolu yolda kimse kalmasın dye. Gecenin 2sinde 3ünde araba kaldırır yine silivriden... Verilen hzmeti araştır br bakalım devletin hangi hattında var.
    Konuyla alâkasız da; Silivri hattının nesi iyi?

303'leri birkaç kez kullanmak zorunda kaldım; Akbil makinası olan otobüste ben sanki dolmuşa binmişim gibi muavine para veriyorum.

Bunun mantığı nedir?

Akbil cihazı olduğu hâlde akbilini basamıyor insanlar. Basanları da bi dövmedikleri kalıyor(!)

Gece yarımda otobüs kalkıyor diye iyi oluyorsa İETT en iyisi o zaman 24 saat metrobüs çalıştırdığı için..

Mutlu KOÇER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rebeloghy laflarina dikkat et. Oyle serefsizler kopekler demekle olmuyor bu isler. Bir belediye calisani olarak senin gibi bir zihniyetin vergini verseler elime suratina atarim. Bende İzmir Buyuksehir belediyesi calisaniyim, sen gel bakalim eshot garajlarina, fen islerinin atolyelerine, izsunun kanal santiyelerine bak bakalim oradaki isciler memurlar nasil canini disine takip calisiyor. Sen gotunun ustunde oturup yazmasini biliyosun yok vergimle yapiliyormus. Senin vergin devletin kasasina girer belediyenin degil. Belediye sen adam gibi su ic diye turkiyenin en temiz suyunu muslugundan geciriyor, sen rahat ulasim sagla diye turkiyenin hic bir yerinde olmayan 90 dakika serbest binisi sagliyor, senin benim hepimizin kardesleri olan yetimlere ucretsiz bakim ve egitim veriyor. Anayasal hakkin olan Bu hizmetleri devletin hukumetin vermrsi gerekirken belediyen veriyor.
    Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef ülkemizde şiddet bir numaralı çözüm yolu.İnsanları bu duruma getiren,insanımızda sabır sebat bırakmayanlara selam olsun.Dikkat etmek lazim.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla alâkasız da; Silivri hattının nesi iyi?

303'leri birkaç kez kullanmak zorunda kaldım; Akbil makinası olan otobüste ben sanki dolmuşa binmişim gibi muavine para veriyorum.

Bunun mantığı nedir?

Akbil cihazı olduğu hâlde akbilini basamıyor insanlar. Basanları da bi dövmedikleri kalıyor(!)

Gece yarımda otobüs kalkıyor diye iyi oluyorsa İETT en iyisi o zaman 24 saat metrobüs çalıştırdığı için..
    Şöförü muavini iyidir demiyorum ben. O akbil basana kötü davrananlardan bizde çok çekiyoruz. Akbili hasılattan çalan muavin sevmez. Ne kadar az akbil olursa o kadar çok atar cebine hasılattan.. Bazı mal sahiplerimizde iyi niyetli saf insanlar olduğundan ve düzgün adamların bu işlere dayanamadığından bizde göz göre göre mecbur kalıyoruz bazen öyle adamları çalıştırmaya...

Yolcunun arabacıya bakışı öyle bir hale gelmişki, dürüst insanlar sürekli çalışıyorsa kaldıramıyor bu bakışı. Kaldırabilenlerde başka seçeneği olmadığından kaldırıyorlar..

Sırf bu tutumlar yüzünden, biz bulaşmayalım diye 10 kazanacağımız yerde 7 sene kiraya verdi babam bizim hattı. Ben üniye girene kadar. Ekiden saygı vardı şimdi elin 3 kuruşluk adamının gözünde 1 kuruş ederi kalmamış şöförün der babam. Hal böyle olunca rebeloghy arkadaşımız gibi vergisini ben veriyorum diyip, para veriyorum diyip satın almış mantığıyla muamele edince , haliyle işi yapan insan seviyeside ona göre oluyor.

Kimse kusura bakmasın ama sebepsiz hiç bir şey olmaz. O işi yapan insanlar özel olarak kötü insanlardan seçilmiyor dimi sonuç olarak.. Acaba o bol keseden eleştirenler olsa çokmu sabırlı insanlar olurlar..

Ben çok sabırlıyım diyen varsa iki üç gün buyursun takılsın bizim arabada görelim bakalım sabrını

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu KOÇER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rebeloghy laflarina dikkat et. Oyle serefsizler kopekler demekle olmuyor bu isler. Bir belediye calisani olarak senin gibi bir zihniyetin vergini verseler elime suratina atarim. Bende İzmir Buyuksehir belediyesi calisaniyim, sen gel bakalim eshot garajlarina, fen islerinin atolyelerine, izsunun kanal santiyelerine bak bakalim oradaki isciler memurlar nasil canini disine takip calisiyor. Sen gotunun ustunde oturup yazmasini biliyosun yok vergimle yapiliyormus. Senin vergin devletin kasasina girer belediyenin degil. Belediye sen adam gibi su ic diye turkiyenin en temiz suyunu muslugundan geciriyor, sen rahat ulasim sagla diye turkiyenin hic bir yerinde olmayan 90 dakika serbest binisi sagliyor, senin benim hepimizin kardesleri olan yetimlere ucretsiz bakim ve egitim veriyor. Anayasal hakkin olan Bu hizmetleri devletin hukumetin vermrsi gerekirken belediyen veriyor.
    antalyada yaşamama rağmen izmire çok sık gelip giderim.. yeminle izmir belediyesini vs. çok kıskanırım.. o 90dk ücretsiz kısmı muhteşem bişey.. bir iki parça bişey almam gerekiyo bazen k.yakaya gidicek oluyom.. bornovadan otobüs-metro-vapur yapıyom gidiyom sonrada vapur-metro-otobüs yapıp eve dönüyom 1 kere para ödüyom.. başka yerdede bu kadar güzel işleyen sistem görmedim henüz..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)