barlar sokagının girişinde benzinin karsında trafik polisi var araba topluyo bitane s2000 i aldı şimdi dikkat edin
barlar sokagının girişinde benzinin karsında trafik polisi var araba topluyo bitane s2000 i aldı şimdi dikkat edin
aman dikkat geçen hafta beni bağladılar orda silencırda takılıydı çıt çıkmayan egzozuma rağmen.
çevirme olduğu bir zaman toplanalım bütün arabalar çevirmeye inadına girelim hepimizi bağlasınlar, herkes rahatlasın![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Bagdat caddesinde çevirdiler beni de bugün, şeritleri aynayı ruhsata işletmem gerekiyormuşCeza degil ama nasihat yedik..Ortaköy ve Beşiktaş girişinde de çevirme vardı. Sanırım bayram muhabbetine alkol tüketiminin artacagını düşünerek önlem alıyorlar.
Tango-1 never dies.
dragos sahil'e inerken çok dikkat edin herkesin normalde bildiği yol :
elite otel'den aşşağıya inip total'ın olduğu dört yoldan dümdüz aşşağıya devam etmek ve yolun sonunda büyük ihtimal ışıkların sağında kalan ağacın altındaki polis ekibine yakalanmak
alternatif yol isteyen varsa pm atabilirim %90 sıkıntısız
yok bişey içmedim, son dakika kazakistan galibiyet sarhoşluğu
hatta çevirmeye girip kameraya alalım, arka plana orhan gencebay vazgeç gönlüm ekledikten sonra basına ağlamalıklı bir bildirge ile '' işte o an '' görüntüleri dağıtalım forsumuz olur![]()
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
gri snn plaka s2000 miydi.. ?
gecen beni de durdurdular egzosa tavana filme falan baktilar... bakti hicbiri yok.. tavan da ruhsata isli sinirli bi halde birakmak zorunda kaldi... yok egzos var gaza bas yok cam filmi var ac kapa cakmak tutmacalar falan... bisey bulamadiginda o yuz ifadesi cok iyiydi ama :-)
bll plaka s2000di
polisler istanbulu baya sıkıştırıyor
ankara da yok mu şuan ben crx cazırtıyla geziyorum daha çeviren olmadı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)