Tünel kapalı ama seninde söylediğin gibi kapalı.
Birsürü arabayı oraya sokmak için birde modifiyeli olmak şartıyla millet vekili oğlu olman lazım çekende millet vekili oğlu zaten :)
Printable View
Daha gösterişli araçlar secilerek izleyici kitlesi genişletilebilir, e30'larla olacak iş değil gibime geliyor.
( Tamamen şahsi fikrimdir yanlış anlaşılmasın, e30'ları kotulemek adına degıl "Dizi" gibi buyuk bır proje ıcın daha dıkkat cekıcı yenı aracların kullanılmasından yanayım :) yoksa alman almandır :p)
Kimse kusura bakmasın ama, daha kamerada beyaz ayarı almayı bilmiyorlar ve diziden bahsediyorsunuz =) Bu bir tür şaka di mi? Cadde Hikayeleri bile daha iyiydi.
Bu tip konulara genelde hiçbir şey yazmam, hatta yorum bile yapmam ama... Allah aşkına, bunu izleyen kaç kişi ne anladı? Hadi bir otoparka gidelim. Ortaya dubaları dizelim, etrafında sıfır çizelim. Çok çılgınız.
İyi ki bir; Behzat Ç. çıktı. İyi ki devamında Yolunda A.Ş. çıktı.
Türkiye'de bu tip projelerin dizi olarak yayına gireceğine inananlar halen daha varsa, inanmaya devam edebilirler =)
bu ınsanlar ne yer ne içer biriniz söylesin neyin kafası bu..
hızlı ve öfkeli polatlı yolu daha iyi diyolar onu izleyelim.
foxun s2000 malzemesi bitti, kandırmış bunları da çekip çekip.. haberlerde kullanıcaklar trafik terörü diye..
bu değil, bu sıradan bile değil
Burası 7. cadde diye söze başlayan kendini ağır abi zanneden keko tipli eleman ekranda görünene kadar herşey "idare eder" idi.. O ne öyle ya, saçlar ortadan ayrılmış falan.. Yazık..
Dizi denen video'ya gelince.. Bu saçmalıktan ne dizi olur ne de türevi birşey...
mafya ile modifiyenin bir araya geldiği tek dizi heralde :)
Hayır burası 7. Cadde nedir aga ? Tam 7. caddede bi polis var, psikopat bi amca, sislerden bile araç bağlıyor 7. caddede.
Geçen gün şu koca F650 girdi, kamyon bu caddeye giremez diye ona bile ceza yazdı.
hani en çok çevirme olan caddede, neyin modifiyesi bu ?
Çaça tuning sunar...
Ankara ismi erozyona uğruyor yazık...
keşke dizi yapalım adı altında buluşmasalarmış, çok saçma..
her zamanki amatör video çekseler daha iyi bence :D ama bundan dizi olmazz
Birisi bana şunların adresini versinde format67'nin bluray'ini göndereyim. Dizi dedikleri şeyin düzenlemesini de movie maker'dan yapmışlar işte kalitenin ne olduğu belli.
Ulus cebeci cankaya gardas deriz kankaya bize yer yol paris degil la bize her yer angara :D
polısten gerı gerı kacan e46 vıdeosu daha keyıf verıcı :D keske fragman dye onu yayınlasalardı
arkadaş böyle videoları yayınlıyorlar sonra bir de soruyorlar "ankaradan neden centilmen çıkmıyor?" tiplere baksana en temiz yüzlüsünün adam yaralamadan yatarı var haamınaaaa:D
ulan yıllardır bu piyasadayım bi tane de görmedim ki modifiye mafyası :D
Yıllardır deniz yıldızı gibi saçma sapan bir diziye onay vermiş bir kanal, buna da onay verir. Bence saçma bir dizi olur en azından İvedik zadelerin ötesinde bir kadro lazım.
İzlerim ben, saçma sapan amerikan dizilerini izlemekten iyidir.
Umarım Enka yeniden açılır.
O adam manyak ya hayır ulan bigün hastalan bişey et gelme 7.caddeye her gittiğimde adam orda otobüs durağının orda takılıyo gelene geçene kitliyo:D:D:D
Siyah F650 manyak zaten arada bi kafası esiyo bütün özel ünileri dolanıyor sonra bahçeliye geçiyor adam birde tam öğlen arasında gidiyor okullara tam piyasa vakti:)
ahahahha bu ne laynnn:)
ızlerken ben utandım :)
Hem benim gördüğüm 7.caddede hep trafik sıkışık daracık cadde nasıl yarışıyorlar acaba :D
bmw kullanan düzgün insanlarıda yok ettiler bu ülkede
e30 ları gördüm kapadım
şayin çekileli 6 sene olacak şu çekilene bak.
Arabalardan soğudum resmen . sonra her egzozu açık arabayı böyle kekolar sürüyo sanıyolar milletin adı çakala çukala çıkıyor. ankaralı olmakdan utandım valla bu kadarda saçma bişey olamaz . ha bide hiç mi adam bulamadınız da o saçları ortadan ayrılmış mülayim insan konuşuyo ? hiç eğitim almamış olan bi çok insan ondan daha iyi rol yapabilirdi
bi arada cadde hikayelerimi ne vardı ona benzer buda fragmandan öteye gidilmez :)
Böyle tipler yüzünden Ankaralıları yanlış tanıyorlar
bahçeliyi de apaçi mekanı gibi göstermişler.. :(
''dizi oyuncularından'' bı kac tane tanıdığım var onlarda farkında bu işten birşey çıkmayacağının,amaç izinli polisin karışamıyaçağı ortamda lastik yakmak bencede cok mantıksız gereksiz yalnız daha prof insanların drag yarışları için hipodrumu kiralamaya kalktığında izin verilmemesi cok yüksek fiyatlar verilmesine karşılık bu insanlar nasıl girip orda lastik yakabiliyo bunu anlamış değiilim
Bence güzel şeyler yapılması, içten bizden gibi izleyince :)
Kısa film falan da değil baya dizi olcakmış yaa bırak allasen yaa :D
bu nedir abi ya :D ahaahahah bir ankara motfiyesi :D