polısten gerı gerı kacan e46 vıdeosu daha keyıf verıcı :D keske fragman dye onu yayınlasalardı
Printable View
polısten gerı gerı kacan e46 vıdeosu daha keyıf verıcı :D keske fragman dye onu yayınlasalardı
arkadaş böyle videoları yayınlıyorlar sonra bir de soruyorlar "ankaradan neden centilmen çıkmıyor?" tiplere baksana en temiz yüzlüsünün adam yaralamadan yatarı var haamınaaaa:D
ulan yıllardır bu piyasadayım bi tane de görmedim ki modifiye mafyası :D
Yıllardır deniz yıldızı gibi saçma sapan bir diziye onay vermiş bir kanal, buna da onay verir. Bence saçma bir dizi olur en azından İvedik zadelerin ötesinde bir kadro lazım.
İzlerim ben, saçma sapan amerikan dizilerini izlemekten iyidir.
Umarım Enka yeniden açılır.
O adam manyak ya hayır ulan bigün hastalan bişey et gelme 7.caddeye her gittiğimde adam orda otobüs durağının orda takılıyo gelene geçene kitliyo:D:D:D
Siyah F650 manyak zaten arada bi kafası esiyo bütün özel ünileri dolanıyor sonra bahçeliye geçiyor adam birde tam öğlen arasında gidiyor okullara tam piyasa vakti:)
ahahahha bu ne laynnn:)
ızlerken ben utandım :)
Hem benim gördüğüm 7.caddede hep trafik sıkışık daracık cadde nasıl yarışıyorlar acaba :D
bmw kullanan düzgün insanlarıda yok ettiler bu ülkede
e30 ları gördüm kapadım
şayin çekileli 6 sene olacak şu çekilene bak.
Arabalardan soğudum resmen . sonra her egzozu açık arabayı böyle kekolar sürüyo sanıyolar milletin adı çakala çukala çıkıyor. ankaralı olmakdan utandım valla bu kadarda saçma bişey olamaz . ha bide hiç mi adam bulamadınız da o saçları ortadan ayrılmış mülayim insan konuşuyo ? hiç eğitim almamış olan bi çok insan ondan daha iyi rol yapabilirdi
bi arada cadde hikayelerimi ne vardı ona benzer buda fragmandan öteye gidilmez :)
Böyle tipler yüzünden Ankaralıları yanlış tanıyorlar
bahçeliyi de apaçi mekanı gibi göstermişler.. :(