saçmalıktan başka bişey değil. böyle böyle ankara'nın adı kirleniyor işte.
Printable View
saçmalıktan başka bişey değil. böyle böyle ankara'nın adı kirleniyor işte.
Zannediyorum Yönetmenin ilk işi falan heralde kadrajları nerede :)
Modifiye diyorlar piyasada modifiyeli araba aksesuarlı araba dolu baş rol arabası evo s2k falan yapacaklarını 3serisini oturtmuşlar hadi onlar detay neyse
Filmdeki o replikler nedir drama rotantik mi yoksa mafya dizisimi bu ?
BU dizi tutması için biraz daha gerçekçi olmaları lazım zor bi ihtimal ya olurda onaylanırsa maksimum 5 bölüm diyorum çünkü kalitesizlik özensizlik akıyor :)
iyi işler olması için önce daha az iyi olanların olması gerekli, çok büyütmüşsünüz düşüncelerinizi, çok saçma konuşmalar yapmışsınız insanları tipleriyle saçlarıyla bakışları ile kulandıkları araçlar ile yargılamışsınız asıl kekoluk bu.
çok bilen daha iyisini yapsın çamur atmaktansa, bizde keyif verici işler görelim
valla geçen bi arkadaş aradı çekmek ıstıyolar cıkarmıyız diye.çıkarız dedim bi panamera bi golf gti bi evo bi audi rs2 gidecektik.her hafta sonuda uygunum yani gidip 2 gazlayıp gelecektik ne arayan var ne soran :D
olumsuz eleştriye kimse bir şey diyemez, ben kendimde begenmedim lakin kimseye hakaret vari söylemde de bulunmadım
videodaki araçlardan bazılarını biliyorum bazılarını tanıyorum fakat ne yalan söyleyim hiç beğenmedim.
bu saatten sonra ızmırlılere ıstanbullulara savunacak bı tarafı kalmadı ankaranın
Yetersiz kalırlar kamera acıları bi nebze tutar belki ya sonrası
Tünel sahnesinin çekildiği yer Esenboğa yolunda yeni yapılan Dörtyolu geçtikten sonraki tünel, Büyükşehir belediye başkanından izin alıp çektiler o sahneleri ama keşke dizinin adında 'Ankara' geçecekse bu iş daha profesyonel kişilere ve daha geniş kitleyide (İvedikte toplanan Bmw ve Tofaş harici araçları olanlarıda) kapsasaydı.
eğer bu dizi çıkarsa techturkeyin bu işe el atıp bu diziyi yasaklatması şarttt ...... herkez t***şak geçmiş ama tehlikenin farkındamısınız ? !!!!!!!!! en dandik ihtimali söylüyorum size mahelle arasındaki her araç en kötü çelik jantı var diye parka çekilir gerisini ve kötü ihtimalleri siz düşünün ..... fast and furious serisi ve nfs undergrand serisi çıktıkdan sonra olanları hatırlayın bi dönem trafik polisleri. nefes alsın yeter diyodu hani ...
bence bu kadar taraftarı olan bir konu bu kadar basite indirgenmemeli...aslında profesyonel yönetmenlerin bu tarz bir film çekmeleri harika olurdu senaryo ve oyuncu kalitesi ile de baya bi kitleye hitab edilirdi...gel gelelim ankarada pist bile yok çok şey istiyorm heralde :D
dizide aslında mafya olaylarına falan hiç gerek yok. o lisedeki elemanlar okul çıkışı evolarla s2000lerle falan takılcaklar, arabaları yükleyip akşam rolle falan çıkacaklar güzel olabilir :D
Bunu yazan adam Hızlı ve Öfkeliye tepki olarak doğmuş :hehe:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
bununla ugraşacaklarına gelsinler merter mc'e her cumartesi polisi gören gençlerin yaşadığı korku, endişe ve paniği çeksinler.. drama dalında 8 oscar almazlarsa başka bişe demiyorum ben :D :D
bencede olmamış bunları izleyen sonra bizleri kötülüyor :rolleyes:
Yapacağınız işi ...eyim ben gidiyorum.
Editttt: aynı yorum iki defa gitmiş