yarın buyukcekmeceye gıdıcem düğün için inş. bi sıkınıtyla karsılasmam :)
bu aralar baya bı sıkıntılı anlasılan. :(
Printable View
yarın buyukcekmeceye gıdıcem düğün için inş. bi sıkınıtyla karsılasmam :)
bu aralar baya bı sıkıntılı anlasılan. :(
recep tayyip erdoğan zeytinburnunda o yüzden bütün bunlar :D
Dun yedim cezayi.
Dun aksam 6 gibi sarıyerdede çevirme vardı 2 3 sıkıntı yarattılar ehliyet felan zarbolar çalışıyo :)
*Şansıma arkadası sanayiden almıstım o kullanıyodu arabayı yoksa benim ehliyette gitmişti. :D
Basın express yolundan halkalıya baglanırken (212 sapagı) var çevirme, özellikle akşam saatlerinde arkadaşlar..
Muayne 3 ay gecikti inşallah çevirmezler ne sıkıntı yaşayacağımı da bilmiyorum gerçi çevirirlerse bilen varmı neyle karşılaşırım arkadaşlar ???
Evet bende marmara forumun orada ve veliefendide rastladim, dikkatli sessizcene gecilebilir yonde.
Gece ne olacak acaba 11'den sonra?
Çalıştıgım şirkete ait 1 haftata 3 aracımız baglandı. adalar ayırt etmior taksi kamyon ne bulurlarsa alıyorlar. Aman dikkat.
dün akşamda vardı. hem anadoluda hem avrupa yakasında girdim.
valla bugün yemeksepetinden eve yemek soyledim eleman biraz gec kaldi abi heryer polis sana gelene kadar 2 cevirmeye girdim .. heryer polis dedi .. ümraniyedeyim bende ..
Sebebi bugün bir kaç hainin ve köpeğin bebek katili ile görüşmesidir,gerçi normalleşme sürecindeyiz biz buna müzakere diyelim,bebek katilinede imralı diyelim tam olsun, kan dökülmesin suçlularla konuşalım halledelim. Ama buna engel olacak kişi veya kişiler içinde önlemimizi alalım, durumu bugünkü istanbullu arkadaşlarımız çektiği sıkıntı :(
Sağ sağlim eve gelmeyi başardım. :) 2 hafta önce muayneden dolayı aracımı durduran genç trafik polisi benim Subaru'mda yok böyle egzoz dedi gayet orta ve son susturucusu olan arabaya. Sonra otoparkta gördüm memur kardeşimizin hks egzozlu GC8'ini. :) Hatta o otoparkında önünde Anadol STC16 fotoğrafı çekip foruma koymuştum..
Neyse RTE geliyormuş birazda ondanmış bu abartılı polis aktivitesi belli oldu.
dünde 8-9 gibi sahilyolundan lale aksaraya donuldügünde hemen orda sag şerittede ceviriyolardı