tesla olayı über gizli bilgi sen diyosunki belgeselde varmı :D
bildiğin browser ile gezdiğin internette o bilgi ile ilgili hiçbirşey bulamazsın ...
Printable View
Cernobil Dizisinin 5. Bolumunde turgut ozal ekranlara cikip bizim cayda bise yok diyormus
Spoiler:
3. bölüm yine cok vurucuydu. İtfaiyecilerin derilerinin yavas yavas kagıt gibi dökülmesi ve son sahnede cesetlerdeki radyasyon topraga sızmasın diye kursun tabutların üzerine bir de beton dökülmesi ve bunların gercek hayatta yasanan seyler olması tam bir dram gercekten.
İtfaiyecinin karısı nasıl ölecek acaba? O kadar radyasyona iyi dayandı.
Sonsuz enerji fiziğin termodinamik yasalarına aykırı, imkansız bir durum.
Nikola Tesla'nın Etrafını Saran Yalanlar, Mitler ve Gercekler: Tesla'nın Gercek ''Bilim İnsanı'' Tarafı, Başarıları ve Başarısızlıkları - Evrim Ağacı
bu yazı ise oldukça kapsamlı ve güzel bir şekilde Tesla'yı ele alıyor okumanızı şiddetle tavsiye ederim..
Devridaim Makinaları: Yok Oyle Beleşe! | Yalansavar
Bedava Enerji Ureteci Sahtekarları • Kozmik Anafor | Turkiye'nin Astronomi Kaynağı
her dizide bitane aptal oluyor malesef.Bu dizidede itfaiyecinin karısı.
Dizi gerçekten çok iyi,o son beton dökme sahnesi yaraladı baya..
Buarada deepwebteki tesla olayını falan bilmiyorum ama kesinlikle sabotaj.Başka bir açıklaması yok bunun
hayır kadın bir de hamile 2 si de nanay olacak belli de nasıl olacak onu merak ettim
Dizi netflix te mi?
ekşide bi başlık var kradenizde radyasyon oranı pripyattaki patlama seviyesinde görülmüş diye
az çok okudum konuyu ama ekşi dediğimiz yer *** bir troll ordusu dolu olduğu için bilgi almak neredeyse imkansız
bilgisi olan dikkatini çeken var mı?
link varmı
ramazanda iyi gider
https://rarbgmirror.org/torrents.php arattır burdan 720p'lerini indir :)
Chernobyl 1. Sezon 2. Bolum izle | Dizimag
An itibari ile 2. bölümü izliyorum dizi oldukça başarılı.