Saolun teşekkür ederim .Allah korudu .
İzmirde İkea alışveriş mağazasının ordan arkadaşımla gidiyorduk.Arkadan hızla yaklaşan bi jeep gördüm koptu gelior aracı kullanan arkadaşım kaan a dedim kaan bas gaza arkadan fena araba geliyor o anda bi darbeyi yedik arkadaşım o korkuyla gazada basınca doğru kaldırıma cıktık tamda bariyerlerin başladığı noktada araba bariyere ufaktan bi saplandı.Bende kafayı cama vurdum.Aarkadaşımın bağırışını duyunca indim. Şöförün kapısnı açtım ilk önce neresinde acı olduğunu sordum kolum demeye başlayınca baktımki kolu dreksyonun orda sıkışmış.Hemen yawaş harektlerle kolunu ordan cıkarıp orda kaza yerinden azcık uzaklaştırıp yere yatırdım.Bize çarpan ablada baya alkollüymüş bide kadın bize çantasını fırlatınca iice sinirlerimiz bozuldu hemen ambulans polis derken bi baktım hastanedeyiz.Bende iç kanama şüphesi ile baktılar.Baya bulanık görüyodum azcık uykudna sonra bugun kontrolde birşeyim olmadığını belirttiler.Birazda gözlüklerim yamuldu düzelttik benim angel ları :D Kaldığımız yerden devam edeceğiz.Aracın resimleri suan Kaanda var o suan evde yatıormuş.Fotoları yollarım kanka dedi hala ses seda yok.Aman daha aileme solemedik.Bugun tahlillerim vardı hem oraya gidiyorum diye cıktım.Kaanın arabayıda gördüklerinde dün gece kaza geçirmiş kız arkadaşıyla dedim.