ayar oluyorum bu görgüsüz denyoya
Printable View
ayar oluyorum bu görgüsüz denyoya
105 beygirmiş araç birde buna cidden 3 milyon dolar mı vermiş o parayı siteye dağıtsa daha büyük hayır işlemiş olurdu :O
1:18 die cast versiyonunu sunta ve kıl testere ile yapmayı düşünüyorum :D
Kendisi bile bi kibritlik işi var diyo :D :D
gösteriş budalası :)
elektrikli boya tabancası ile evde boyanmadık ahşap kalmadı, getirsin istediği renge boyarım :)
Haberler de max. hızının 120 olduğu söyleniyordu :)
Valla verdigi para cok ucuk bi rakam bence:)
Para cok olunca nereye harcayacagini sasiran adam ornegi:s
bu haberi okuyan herkez araba yapımına başlar şimdi belki ağaoğluna satarız diye :D itiraf edim düşünmedim değil :D
özet geçiyorum..
kardeşim kaça mal ettin arabayı? abi 15i buldu.. tamam 50 vericem sana getir buraya arabayı, kaça sattın derlerse ağanın eli tutulmaz ehueheheau diyceksin tamam mı? tamam abi..
ara medyayı da böyle bi araba aldık gelin haber yapın 3 milyona aldı diyolar diyin.. bitti gitti..
ağaoğlu bu çöpe o kadar para vericek kadar gerizekalı mı? karadeniz milliyetçisiyim hemşerim yapmış bak aldım ben demeye çalışıyo asıl amaç reklam tabi o ayrı mesele..
araç geçen hafta trabzonda büyük sanayi sitesindeydi içiyle uğraşıyordular hangi ara istanbul tarafına gitti haberimiz yok
bune arkadaş yaa :D
konuyla ne alaka diyen arkadaşlar konunun başlığına bakarsa ne alaka olduğunu görür. adam laz ismini kullanmış, ki ustalarla ankara'da fuarda tanışmıştım, ikisinin de lazlıkla alakası olmayan insanlar. tekrar yazayım, 2 gündür düşünmüş bulamamış merak içindeki arkadaşa; alaka konu başlığı ve yapılan yerde.
"hiç sorma aracı vurduk bülent, çabuk testere ve tutkalı kap gel."