7-8 litre civarı tutarsak gidişine göre gayet iyi bir değer olur gibi :)
Printable View
7-8 litre civarı tutarsak gidişine göre gayet iyi bir değer olur gibi :)
geniş geniş s4 rs4 öneren arkadaşların motor,motor işçiliği artı parça fiyatları hakkında ne kadar bilgisi var çok merak ediyorum.
benim şahsi fikrim düz vites 1.8T quatro almanız yönünde olur ufak tefek oynamalarla zevkli bir araba olur.yedek parça bol ve 2.7tt ye göre oldukça ucuz
bir audi kullanıcısı olarak aracımı alırken quattro alsaydım keşke diyorum. Yapılan km'ye göre 1.8t veya 1.9 tdi tercih et, arabaya fazla binmiyosan ikisi arasındaki yakıt farkını pek anlamazsın zaten. Günde 100km civarı veya daha fazla kullanıyosan 1.9tdi tercih et
100 kmyi geçmez günlük kullanımım. Quattro başarılı bir sistem farkındayım ama yakıta etkisini düşünmeden edemiyorum..
S4/RS4 öneren benim
tabiki çok uçuk bi örnek oldu zaten makarasıda döndü parça fiyatlarınıda işçiliğininde ne tutabilceğini biliyorum zaten bu işi yapabilecek adamın tr de sayılı olduğunuda yazdım
hatta senin konunada yazmıştım uzun uğraş sabır ve para gerektiren bi iş olduğunu
inanın B5 kasaların quattroları hiçbir 4 çekişteki kadar yakıta etkilemiyor..
Annemde şuanda ön çeker 1.8t var.. Daha önce ve şimdi de ben 4 çekişini kullanıyorum.. arada 1-1.5 litreden fazla fark göremezsiniz.. Hatta belki o bile yoktur.. Tam olarak aynı kondisyonda olmadıkları için kesin birşey söyleyemiyorum
gozum kapali alacagim aracti bu kasalar. ayni donemin c klasse ve 3 serisinden daha sorunsuz bi aractir. belki tercihimi baska aractan yana kullanmakla akilsizlik ettim. bu kasalarin 1.9 tdi'sine bindim. full s-line'di ve unutamadigim bi kullanmi vardi. hangi motor alacaksaniz alin 1.6 olanini almayin. :D
kesinlikle quattro al dostum inanılmaz zevkli çok yakar demek efsane olur açıkçası en fazla 1-1.5 lt farkeder ama bu zevke değer ;) bu arada rs4 s4 gibi arabalar çok masraflı 1.8t ye nazaran parçaları 4'le çarpmak gerekir bakma bende para yok olsa gt30 u çakacam ;)
2.7 tt ye göre benim motorum falan çok basit kalır aslında sök tak olarak..2.7 tt lerde nerdeyse iki hortum söküp takmak için bile motor iniyor motorda nefes alacak boşluk yok.garajda ortalama 700+ hp lerde rs4 var ordan biliyorum işçiliği inanılmaz zor doğuş bile sıkıntıya düşebiliyor..
kısıtlı bütçeyle rs4 s4 hayalden öte olamaz.he hayalden öte derken alırsınız ufak bi arıza çıkarır çok sıkıntı çekersiniz yada saçma sapan arabalar sizi madara eder bi ara Ankara da gri bi rs4 vardı enka da gelen gidenle deniyodu nerdeyse herkez geçiyodu o şekil binilecekse olabilir ama o arabayıda o duruma düşürmektense hiç almamak bence daha hayırlı olur.
en azından ben kendi rs2 mi öyle bi duruma düşürmek istemem herkezin kendi zevki tabi..makarasına bi örnek olduğunu anlamadım özür dilerim..
benımde cok hosuma gıden araclar bncede suna mantıklı olark 1.8t 4WD gıbı gozukuyo turbo buyutulup bıraz basınc acılıp saglıklı 200hp alınırsa normal bı kullanıcı ıcın fazlasıyla yeterlı olacaktır dıye dusunuyorum :)
Su anki quattrom 2.quattrom . Toplam 5 sene oldu en ufak sorun yasamadik incik boncuk seyler disinda. Yakiti az degil ama cokta degil . Dusuncem belirli bir guc icin makul butce ile alinabilecek araclarin en basinda geliyor .
Boya bakımını yapıp, güzel bir jant ile kombine edip güzel basılırsa bi hayli dikkat çekeceği de kesin. Sorunsuzluğu konusunda herkes hemfikir bilgiler için çok teşekkürler..