User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: E-34 Hakkında Yardım...

usta
    Misafir

E-34 Hakkında Yardım...

Merhaba arkadaşlar 94-95 model E-34 almayı düşünüyorum. Temiz ve yıpranmamış bir araç arıyorum. Arabayı kullanan, kullanmakta olan arkadaşlar, E-34'ün kronik bir rahatsızlığı var mıdır? LPG deki kullanım, performans, yakıt sarfiyatı gibi konularda aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız memnun olucam. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda konu açıldı e34 için. Aratın isterseniz...

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende öyle bir konu war diye hatırlıyorum... ama öne kendinizi tanıtsanız daha iyi olacaktır direk konu açılmasına çok sıcak bakmaz arkdaşlar... paldır küldür damdan düşer gibi oluyor biraz...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

usta
    Misafir
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın zamanda konu açıldı e34 için. Aratın isterseniz...
    Tabi konuyu aratmadan açmadım zaten. Ancak yeniden bir güncellik kazanırsa çok iyi olacak ki netteki Türk forumlarında araç hakkında yorum da çok az. yine de teşekkür ederim uyarınız için.

usta
    Misafir
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende öyle bir konu war diye hatırlıyorum... ama öne kendinizi tanıtsanız daha iyi olacaktır direk konu açılmasına çok sıcak bakmaz arkdaşlar... paldır küldür damdan düşer gibi oluyor biraz...
    hay hay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)