hiçkimse kendini polis yerine koyamaz eğer koyuyorsa suç işliyordur. Herkes kafasına göre adaletini keserse düzen diye bişey kalmaz. Sadece uyarı kısmında kalsalar ya da karşıdan tepki geldiği an çekilseler daha mantıklı olurdu...
Çok güzel yapmışlar keşke burda da organize olsalar özürlü park yerlerine park eden beyin özürlülere oranın bedensel engelliler için olduğunu anlatsalar..... Videoların bazılarında ingilizce altyazı mevcut.
02-03-2013, 10:27
Vtec_2
Deli cesareti. 3-5 günlüğüne gittim fakat arkadas her arac sahıbımı yanında silah taşır. Elemanlarda ıyı g.t varmış.
03-03-2013, 02:52
kickbuttowski
Putin amcaya da göstermiş bizimkiler vidyoyu.. Aferin almışlar :D
03-03-2013, 03:34
_sinan_
nezamandır aklımda konusunu açmak. takipdeyim kendilerini, polis şu bu farketmiyo putin'in korumalarına veya silah çıkarmalarına rağmen hakeden herkeze yapıtştırıyorlar, takdir de ediyorum , neredeyse bütün videoları izledim kanalda olmayan videolar var toplamda neredeyse yüzlerce.. aradan seçmece olanları koyacağım buraya ayrıca gerekli bi hareket olduğunu ve Tükrkiye'de de benzerinin olabiliceğini düşündüğüm fakat sonradan Türk halkınını herşeye seyirci kaldığını düşündüğüm videolar. Hepsini inş yarın seçip koyacağım..
dipnpot olsun , stickerde 'Bana tükürün çükü ben istediğim heryere parkediyorum.' yazıyor..
03-03-2013, 04:02
ALPER-VNS
rusya da ne zenginleşmiş ya, biz de mi bi komunizme geçip geri gelsek
03-03-2013, 06:45
Skyhawk34
bu ruslar harbi tehlikeli davay davay diyor ya 2. videoda orası süperdi :D tabi gelemiyorlar elde alet edevat olunca :D