Arkadaşlar arabamın lastiklerini değiştirmek istiyorum ve bir türlü karar veremedim. Biliyorum bu konu ile ilgili çok fazla konu var ama herkes kendi ihtiyacına göre seçim yaptığı için diğer konular benim için çok anlam ifade etmiyor. Zaten çoğunu okudum ama kafamdaki soruları tam olarak cevaplayamadım.
Öncelikle aracım S3. Çok yüklü olmasada stage 2 seviyesinde diyebiliriz. Amacım kuru havada ısınmaya ihtiyaç olmadan iyi tutunan lastik. Viraj performansıda benim için çok önemli. Bu özellikler yanında yol seside minimal seviyelerde olursa çok iyi olur.
Kendi tecrübelerime gelicek olursak; en son Michelin Pilot Sport kullanıyordum ve gayet memnundum. Sadece araba lastik yanakları üzerinde esniyormuş hissiyatı vardı. Diğer arabamda ise Googyear run flat var ve bu yanal tutunma hissiyatı diğer kullandığım tüm lastiklere göre çok çok üstün. Bu sebeple Goodyear eagle f1 as2 dikkatimi çekiyor. Bir önceki lastiklerim Bridgestone Adrenalin'di ve çok sertlerdi. Ayrıca ısınmadan tutunması çok farkediyordu. Bu sebeple bu markaya biraz ön yargım var.Aşağıda ilk aklıma gelenler var. Sizin önerilerinizide bekliyorum.
Benim dikkatimi çekenler,
1.Good year eagle f1 as2,
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 | the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 reviewed and rated | the online tyre guide
2.Michelin Pilot sport cup
Michelin Pilot Sport Cup | the Michelin Pilot Sport Cup reviewed and rated | the online tyre guide
3.MichelinPilot-Sport PS2
Michelin Pilot Sport PS2 | the Michelin Pilot Sport PS2 reviewed and rated | the online tyre guide
4.Bridgestone 'un çok çeşidi var. Hangisini bu karşılaştırmaya almalıyız bilemiyorum?
Bridgestone tyres | the online tyre guide
Beyler fikirleriniz benim için önemli. Bu sebeple tecrübelerinizi göre fikirlerinizi bekliyorum.