rekorum 419.371...hastası olduğum bi oyun
Printable View
rekorum 419.371...hastası olduğum bi oyun
az once hediye promosyon kodu kazandım :) indirdim ve son derece zevklı bı oyun
bende sardım bu oyuna :)
bu oyunu dün kardeşim söyledi abi tam senlik oyun diye fakat androidde bulamadık, burda da gördüm ki bulamayacakmışız da :(
Son Update baya iyiymiş.
Bunun Multiplayer'ı olacak, Endless'ta kapışıcan :D
Oyun 1-2 hafatya Androide de gelecek beleş olarak :D sabırsızlıkla beklıyorum. Gerçi 1,7 tl hiçbirşey ama google kabul etmeyince paralı satışı, sahteleri çıktığından androiddede ücretsiz yayınlıcakmış. Şu günlerde tüm yoğunluğunu bu işe vermiş yapımcı.
Trafik Oyunu
gülmekten oynayamadım ki :D :D
hortlatayımm. Androide geldi oyun cok iyi :D s2k var 3. haritayı actım ota boka para harcıyorum :D rekorum 92k sanırım o civarlarda bişeyler. Şimdi m3 e biriktiriyorum :D
Sonunda android e gelmiş :D
Evet bende 2 gündür oynuyorum. Büyük ekranlı android telefonlarda çok iyi oynanıyor. Bende e92 m3 e para kasıyorum.
Ulan kredi kartim yok değer mi birinden rica edip alicam :D
sen android e indircen dimi abi ? burda ücretsiz gözüküyo da o yüzden dedim :) yanlış mı baktım acaba :)
https://play.google.com/store/search...%20racer&hl=tr
ios a paralı androide ücretsiz :D hertürlü değer . Ayrıca bakıyorum millet 300 400k puan yapmıs ulan diyorum nasıl oluyo :D ben süreli oynadığım için az yapıyormuşum :D varmı 100 saniyede 98k dan fazla yapan ? ?
Sırf bu oyun yüzünden telefonumu satıp iphone almayı düşünüyordum,android e geldiğini öğrenince sanki loto tutturmuş gibi sevindim :D