bende kendimi yüksek puan yapıyor zannediyorum 45000 :D
Printable View
bende kendimi yüksek puan yapıyor zannediyorum 45000 :D
harbıdende hee benım rekorda 30.000 lerde 635.000 yapan arkadas nasıl yapmıs onu okuyunca gozlerım şaşı oldu benım :D
Yapımcıya ben ve bi çok kişi araç boyutlarından bahsetmiştik özellikle 106. ve bu güncelleme ile 106 nın boyutu olması gerektiği gibi olmuş. Tam otoban faresi oldu :D
Bu da benden gelsin o zaman;
Sonsuz Mod - Bmw e92
http://i39.tinypic.com/52ghs2.jpg
http://i39.tinypic.com/1y67vl.jpg
Bunlari nasıl yapıyorsunuz ya saatlerce yerinizden kimildamadan :)
pause var oyunda :D
Açıkçası pausa bir kere bastım o da parmağımı silmek için, oynadığım süre ise 13 dakikaydı :)
Ondan sonra tadı kaciyor yav :))
Ben 140bin yaptım diye tribe giriyorum :)
Ben parayı tekrar 200-250k yapıp güncellemeyi bekliycem belki bu sefer yapımcı corvette c6 getirir oyuna :) bütün araçlar açıktı bende vette beklerken range gelince şaşırdım mecburen aldım onuda:)
tır iyi para kazandırıyor makasa girmenize bile gerek yok e92 için para biriktiriyordum ani kararla tır aldım parayı rahat çıkardı :D
bu ara fena sarmis durumdayim. once bir sahin aldim simdi biriktirdikce biriktiriyorum kiyamaz hale geldim, hem sahini de fulledim zaten gerek duydurmuyor sagolsun hahah:D
Traffic racer araç direksiyon kalibreli laz icatı - YouTube
millet nelerle uğraşıyor :D
Yeni güncelleme geldi
Bu uygulamayı yazan eski forumdan biriydi.
Yeni güncellemeyle audi ve scirocco geldi korna falan eklendi deniliyo ama ben nerden çalınıyo bulamadım , sellektör e tepki arttırıldı diyo ama hiç bi tepki yok yine aynı eskisi gibi ambulans biraz hızlanmış o kadar audiyi aldım özellikleri fulledim vaktim oldukça makaslıycam
baya para biriktirip e92 m3 ü alıp gırtlak yaptıktan sonra sıkılmaya başlayınca bırakmıştım.... audi için yine kasmaya başlayacaz anlaşılan :D
valla en zevkli tır la makas atmak tırla 297.000 yaptım en son :D
ben hergun bır ıkı dakka takılıyorum otomatik güncelleme gözükmüyordu, iyi oldu burda gördüğüm.