60k filan yapıyorum da 140-150 nasıl yapıyorsunuz yahu? :D s3 aldım hantal kalıyor 106 doldurup fır fır aralarda geziyorum. Fren pek kullanmadığımdan sanırım çabuk patlıyorum.
Printable View
60k filan yapıyorum da 140-150 nasıl yapıyorsunuz yahu? :D s3 aldım hantal kalıyor 106 doldurup fır fır aralarda geziyorum. Fren pek kullanmadığımdan sanırım çabuk patlıyorum.
zamanlıda 106yla 106K yaptım :D haha
bu arada 140yapanlar heralde bi 100tane falan yakın makas atıyo:S
ben max 78tanemi ne attım yalan olmasın :D
şahinden para biriktirip evoya geçtim direk,ben hiç oynamamışım meğerse :D
Dr driving i tavsiye ederim onda araclar bariz kotu ama oyun daha cesitli gorevler var .Birde bu oyunda butun araclarin sag sola gecisler hep ayni tepki bir tek hizli arac aldiniz mi erken puan topluyorsunuz o kadar .Dr driving deneyin olmadi silersiniz .
bende bugun yukledım a3 e kadar tum aracları aldım suanlık rekorum 54 bın zamanlıda :D ılerde daha ıyılerı olur sankı.
gecen gün yükledim şahinle zamana karsı oynayarak suprayı aldım şahin daha zevkli geldiği için şahinle devam ediyorum :D skorum şuan 101 bin ayrıca ikinci oyunum bus simulator 3d körüklü otobüs ile yolcu taşımak çok zevkli şarjı ne kadar sömürse de :D
arkadaşlar biri benim 5830i de ki hafıza problemine çözüm bulsun kafayı yedirtecek bana hiç bir şey indiremiyorum
bence en zevklisi şahin :) şimdi m3 için para biriktiriyorum en fazla 40k puan yaptım :)
ıpad'e indirecektim paralıymış vazgeçtim :D
sonsuz tek yön :76869
çift yön : 60613
zamana karşı : 122186
max. kombo : 56 :)))
bu para durumu nedir ya, eksiye düştü bakiye. 45k param vardı bu aracı aldım -45k oldu :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v35pm.png
bende oynuyorum yeni başladım :) 50 küsür k yaptım zamanlamada. yalnız şu 106 gerçek hayatta da böyle frenlere sahip olsaydı keşke :D
ya android telefon aldım "xperia L" ve oyunu yükledim ama üstte ufak logosu ve altta siyah ekran cıkıyor.. açılmıyor özetle.. nasıl yaparız ne edilir önerisi olanlar varmı acaba..
Buda bizden olsun yavas yavas oluyor s2k
http://i1133.photobucket.com/albums/...3FD14A99E4.png
applede bedava ındırebılırmıyım ya garantısı bıtse su meletınde jaıl yapsak :)