Evet, ama çok sembolik paralar alıyorlar.
Tek istisna Yunanistan. Adamlar resmen her 30-50 kilometrede bir 1.50-3.60 Euro topluyor.
Printable View
"Etiket tipi HGS 5 TL'ye, kart tipi HGS 15 liraya satılacak. PTT müşterilerinden ise bu ücretler alınmayacak. HGS alan vatandaşlar, hesaba en az 60 TL bakiye yüklemek zorundalar. Ayrıca hesapta 30 TL'nin altında bakiye kalması halinde hesap kara listeye alınıyor. Bunun yanında HGS ile yapılacak geçişler, OGS gibi, KGS'ye göre yüzde 20 indirimli olacak."
Neden OGS den HGS'ye geciyoruz diyen arkadaslara ithafen.
Asıl bundan sonra HSG sistemi gelecek.
Araba zammı, yakıt zammı, köprü zammı, vergi zammı derken HaSiktirGit sistemi olacak.
Bu sistem için gişeler kalkacak, yerine eli düdüklü, altın dişli kel amcalar gelecek.
Gelen araçları ellerinin tersi ile durdurup, HESEGE! diye bağırarak geri gönderecekler.
ogs de hgs de hemen hemen aynı sey nasıl trafık çözümü ise bu 5 6 şerit yol 2 şerite 3 şerite düşer ise bi anda trafik olur kı bıde boş yolda bıle 50 ile 60 ile gıden garip suruculerde mevcut
para lazımmıs para :D durduk yere kovana comak sokuyorlar :D
adamların derdi sorunu çözmek değilki.. yazarızda yazarız bu konuda ama. aynı tas aynı hamam. tepkiler sadece burada kalır
Tepeden okuma olayi cok guzelmis, keske olsa.
Cidden hiz problem olmadi hic bende, tabelaya ozellikle baktim her seferinde yesil isik/ucret dusumu yazdi. Camin hem sag-sol hem alt-ust olarak orta noktasindan okutmaya ozen gosterdim.
Etiketi acmadan gosteririm bundan sonra o zaman, sagolasin :icon_tup:
Bankalar da artik HGS veriyor ve bakiye yukleme yok yahu hesabindan veya kredi kartindan cekiyorlar.
Yani oyle biliyorum ben, babam almisti benim yerime, oyle abuk subuk ucretler olsa kafasi atar almazdi kesin :D
Yahu ben hgs bulamıyorum hiç bı yerde giselerdede yok bankalardada yok PTT dede yok ceza yiicem bu yüzden
HGS kadar dandik birşey yok. Canı istediğinde algılıyor, istemediğinde algılamıyor. Önden bakıncada bembeyaz kağıt duruyor birde.
Unutmadan, kağıdı yapıştırmadan önce iyi ölçüp tartıp biçin, çünkü yapıştıktan sonra bir daha çıkmıyor, haberiniz olsun.
Boyle yapacaklari belliydi, bende ogs nin ötmesinden memnunim hgs de ses cikmadigi icin illa ki yesil isiga bakmak gerekiyor.
Cok yanlis kararlar. Bu isten birisi ekmek yiyor ama kim bakalim.
Ogs gibi sorunsuz calisan bir sistemi, Hgs gibi kafasina gore calismayan bir sistemle degistirmek zorunda birakilmamizin iyi niyetli bir aciklamasi olacagina inanmiyorum.
yapı kredi hgs veriyor mu arkadaşlar var mı bilgisi olan ? bir de yapı kredi veriyorsa nedir orda fiyatı ? fiyat sanırım her yerde değişiyor :)
Sevindim ya hgs mi daha yeni almıştım
Bu dünya HGS'ye de kalmaz merak etmeyin.. İlerde illa başka bir şey çıkartırlar
ogs geçişleri banka hesabından düşüyordu. tak unut şekliğnde iyidi. hgs de onun gibi olabiliyormu yoksa illa ben mi yukleyecem???
peki bu hgs nin okumayipta arkadan gonderilen cezalarinada inşallah bi cözüm bulurlar
Biraz hortlatmis olucam ama, yarin sabah Ankara'ya yola cikicam ve HGS yapiskanindan yok bende, PTT ve bankalar yarin kapali ve dogal olarak bunu temin edemiyorum.
Otoyol giris cikislarindaki PTT'lerde satiliyomus ama yarin PTT'ler kapali, ben bunu nerden nasil edinicem?