Michelinler çok yumuşak olduğundan sert bir çukura falan girince balon yapıyor yada yarılıyor.Conti ve Bridgestone tercih ederim genelde sert ama iyi
Printable View
Michelinler çok yumuşak olduğundan sert bir çukura falan girince balon yapıyor yada yarılıyor.Conti ve Bridgestone tercih ederim genelde sert ama iyi
Avatarı S3 yapmanın zamanı gelmedimi :)
1.conti 5
2.adrenalin
3.pilotsport
Isınmadan demişsin Semi slick olmaz!
continental iyidir, sc3 kullaniyorum, cok memnunum...
bende continental sc3 var fabrika çıkışı 225 50 17 yola yapışıyor özellikle ısınınca asfalta tam anlamıyla oturuyor kayma yapmıyor.
ben potenza s001 tavsiye ederim saganak yagmurda 240 la yag gibi akıyorum.yol sesi yapar ama deger :D
nokian a da bir bakın derim
Isinmadan semi slicklerden performans beklemek yanlis bu durumda conti sport 5p uygun sizin isteginize gore.Ben conti sport 3 kullaniyorum su an ve kesinlikle ozelliklede islakta super bir lastik ve isinma ihtiyaci duymuyor semi slicklerim gibi.Conti sport 5p nin conti sport 3 ten iyi oldugunu bildigim icin sizin ilaciniz cs5p gibi gozukuyor.Semi slicki yalnizca yazin kullanabilirsin kisin olmaz yagmurda istenmeyen tepkiler verebiliyor cunku ama eger 1 takim kislik lastikleriniz varsa o zaman senenin en azindan 4-5 ayinda yokohama advan ad08 kullanabilirsiniz semi slick olarak cok memnun kaldim ama biraz isinmasi lazim(Ankarada oldugunuz icin 4-5 ayi gecmemeli kullandiginiz sure Ankara soguk oldugundan hamuru bozmamasi icin).
Ek olarak:Yokohama advan ad08 ler inanilmaz saglam bir lastik conti sportlar cok daha nazik ad08 e gore eger 2-3 sene sicak havada kullanirim diyorsaniz isinizi fazlasiyla gorur.
madem öyle bu conti yi yarın araştırıyorum.
Continental Lastikleri Türkiye - www.continental-lastikleri.com.tr - ContiSportContact
hatta adac testlerine bakarsanız farkı anlayabilirsiniz..
Nokian Z G2
225-40-18 340 lira
Nokian'ı Michelinlerin önüne koyarım her türlü listede abi, o kadar diyorum..
Ben ıslak performansına inanamadım, sağanak yağmurda maymun ettim arabayı Nokian V ler bana mısın demedi :)
pirelli pzero/pzero rosso olabilir. soğukken çok iyi değil ama ısındığında tutunması güzel çok yumuşak değil hamuru o yüzden yazın avantajlı.
Cont 5 ler bunlar galiba diye düşündüm ama p5 değil
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16482984/detay
Pirelli pzero veya michelin pss
Digerlerine bakma bile abi