Saol abi, seni sonra arıycam. Biraz sinirlendim bugün:Deli:
Printable View
Bende de ContiSport Contact 5 var 2012 8.hafta üretimli. (mayısta almıştım)
Mükemmel yol tutuyor..
Lastik ebatlarında 225 45 17 ebatta en iyi lastik Goodyear asimetrik Fena bişey arkadasım 2.0 tdı a5'ine taktırdı dün İnanılmaz yol tutuyor eskisi pirelliydi leş to leş bi lastikti. Param olsa ilk alcagım lastik oydu. Onun haricinde ben Syron Race 1 kullanıyorum felaket sert bi lastik ama yol tutusu iyi.
bende 225/40/r18 lastik bakiyorum suan gemideyim ve hergun ilan test incelemekle geciyor zamanim bugun pirelli pzero ya karar kilmistim conti hakkinda goruslerinizi merakla bekliyorum..
ankaraya donunce artik direk lastigi alip takma derdindeyim
altta birkac test sonucu ve kaynagi var `sagdaki yildizlar lastigin puani`
AutoBild sport (DE) 2011 - 225/40 R18
1) Hankook Ventus S1 evo ***
2) Pirelli P Zero ***
3) Continental Sport Contact 3 **
4) Dunlop SP Sport Maxx TT **
5) Goodyear Eagle F1 Asym. **
6) Michelin Pilot Sport 3 **
7) Bridgestone Potenza S001 **
8) Uniroyal Rainsport 2 **
9) Falken Ziex ZE-912 *
10) Linglong L 688 -
1) Continental Sport Contact 3 ***
2) Pirelli P Zero ***
3) Hankook Ventus S1 evo ***
4) Michelin Pilot Sport 2 ***
5) Goodyear Eagle F1 Asym. **
6) Dunlop SP Sport Maxx GT **
7) Vredestein Ultrac Sessanta **
8) Bridgestone Potenza RE050A **
9) Toyo Proxes T1-R *
10) Kumho Ecsta KU19 *
+aracin uzerinde conti premium contact var 205/55/r16 ebatinda bende hemen hemen her hava kosulunda memnun kaldim sadece az bir kar yagisinda lastikler sarmaya basliyor eski aracimda pirelli p6000 vardi ve 6 sene boyunca hicbir sorun yasamadim karda bile..
2. Takim conti sport 3 lerimi kullaniyorum.Bittiginde 3. takimida kullanirim tereddutsuz.Kisacasi hic dusunmeden takilabilecek spor yol lastikleri icinde basi ceker conti sport 3 ve 5 ler..Conti sport 3 yagmurdada mukemmeldir testlerde hep 1.dir ama kendim kullanarakta tecrube ettim kesinlikle pisman etmez sadece bi bridgestone kadar uzun omurlu degil ama surekli yuksek performansi veren lastik uzun omurlu olamaz dogal bu.
contiler güzel kullananlar memnun. ama çabuk balon yapıyor deniyor. bu konuda tecrübesi olna var mı?
Ben zaten lastiklerimi aldım arkadaşlar. Birçok tavsiye üzerine Continental aldım. Oldukçada memnunum.
............
P zerodan beklentilerim çok üstlerdeydi ama hüsran. İmpetus Sportlardan çok memnundum şimdi birde Phenoma çıkmış denenebilir.
edit--e almışınız madem hayırlı olsun:)
Hayirlisi olsun oncelikle contiler. 2 takim eskittim nazik bir urundur kaldirimlari sevmez .
Uzunca sure yuksek performanslı bir şekilde acımasız kullandım en son dişleri bitmeye yakın zamanda yaptı biri.Normalde çok dikkat ederim çukura çakıra ama balon yaptığı gün ilk defa sert girdim bi çukura ondan yaptı.Kolay kolay yapmaz ömrü kısa ama sağlam sayılabilecek bir lastik.
Bugun havaların ısınmasıyla birlikte conti sport 3leri çıkartıp evde yatan semi slick yokohama advan ad08lere geçtim.Isınana kadar buz pistinde gibi ısındımı olmaz böyle bir tutunma.Sert giriyorum keskin kısa mesafeli viraja kontrollu bir kayma yapıyor kontra verip hemen düzelebiliyor ve 1gram yığılma yok yanağın üzerine.Öncede forumda çokça tavsiye etmiştim bugün ısındıktan sonraki tutuşundan dolayı yine şiddetle tavsiye ediyorum yazın kullanmak için mükemmel..Sağlamlığıysa tartışılmaz lastiğin ne tabanında ne yanağında en ufak bir aşınma olmaz mı...