User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Kayseri'de eksoz ustası

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kayseri'de eksoz ustası

Arkadaşlar Kayseri'de eksoz ustası arıyorum nereler var tavsiye edebileceğiniz? 2. Katalizatoru ve orta susturucuyu iptal ettirmeyi düşünüyorum orj .son susturucu kalacak.Yardimci olursaniz cok sevinirim.cevaplar için şimdiden teşekkürler.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Kayseri'de eksoz ustası arıyorum nereler var tavsiye edebileceğiniz? 2. Katalizatoru ve orta susturucuyu iptal ettirmeyi düşünüyorum orj .son susturucu kalacak.Yardimci olursaniz cok sevinirim.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    Yeni sanayi bölgesinde Osman kavuncu caddesi üzerinde petrol ofisi istasyonu metinler petrolün içersindeki würth marketin hemen karşı çaprazında SES oto egzoz Cihan usta... İşinin ehlidir. Her türlü yardımcı olur. Özsa otomotivden bir arkadaş gönderdi dersen fiyat konusunda yardımcı olur.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşerim teşekkürler, ismini vereceğim aslen Kayseriliyim lakin hiç yaşamadım Kayseri'de o yüzden tarif ettiğin yeri şuan anımsayamıyorum lakin bulurum diye düşünüyorum.Nasıl kalabalık olur mu ? randevu fln almak gerekir mi ? Bir de herşeyden önemlisi ustamız nazımızı çeker mi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)