Hacıya karişma olum şahin alsa hayirli olsun baba diceksin ;)
Printable View
Hacıya karişma olum şahin alsa hayirli olsun baba diceksin ;)
latitude kaliteli araç bindim inceledim hoşuma gitmişti benim ayrı bi havası var bence latitude al :)
C5 buldum bi tane 1.6 HDi otomatik 55 bin lira istiyor,sunrooflu vs baya doluydu ama pek ısınamadım C5'e vazgeçtik. Şimdi bi tane Volvo S40 2.0 D Premium buldum Bursa'da,araba baya dolu hafızalı koltuk falan var 6 ileri Powershift şanzıman vs. Nasıldır bu araçlar ? 2.0 Dizel pek yok sanırım Türkiye'de.
skoda superb'lerede bakabilirsiniz güzel araçlardır.
İç mekanı Megane'ın büyüğü, biraz daha şık detayları var, iç hacmi güzel, konforlu sayılır, donanımı güzel, bagajlı aile yolculukları için güzel araç ancak keyifli bir araç değil, sürüşü vasat, 1.5dci yetersiz kalıyor kasaya, ikinci elde pek parlak değil, tasarım göreceli kavram oraya girmiyorum.
Yüksek modelli olsun, az yaksın, donanımı kabarık olsun (masajlı koltuklar beş para etmez orası ayrı), servisi bol olsun, geniş olsun diyorsanız alınabilir.
Ben tercih etmem.
[QUOTE=B.KAYA;6711380]SuberB baktım da pek hoşuma gitmedi ya.
..............:icon_tup: gerekli cevap verilmiş , bende superb beğeniyorum ama zevk işte kardeşimiz beğenmiyor . laguna sanki daha iyi bir 2.ele sahip latitude dan.
donanımı iyidir ,iç mekan genişdir. fazla performans beklentiniz yoksa alınabilir
Süper b. Tavsiye ederim
508 i incelemenizi tavsie ederim peugeot un son zamanlarda yaptığı kaliteli araçlardan biri :)
508 güzelde donanım açısından gerçekden çok dolu bir araç ama o tiple satması çok zor tek ben beğenmiyorum sanıyordum ama beğenende pek görmedim en azından kendi çevremde dost sohbetlerinde.. keşke 400 serisinin tasarımından yürüselerdi o kasayı geliştirselerdi retro tasarımlı 406 yok satardı.. :)
Baktım 508'e de bizim bütçemize uyan dizel otomatik yok olanlarda biraz boş gibi. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14752995/detay
Şu araçla ilgileniyoruz şu anda neden bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bu araba yarın bakacağız inşallah.
Hiç aklını bulandırma kanka, s40 2.0 dizel 136hp 320nm mis gibi :)
Bi süre binip satacağız muhtemelen onu da 100.000'i bulmadan satarız sanırım inşallah satarken zorluk çekmeyiz. Eğer ki yazıldığı gibiyse araç %90 alınacak.
Bakalım kanka başka araba bakasım gelmiyor Volvo'dan sonra. :) Bu dolulukta başka da yok satılıklarda inşallah olur da yazılımla falan tam kıvamına getiririz.
508 onden fena değil arkası kotu sw olanı çok güzel duruyo :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06258353/detay
valla boşver hepsini bu volvoya odaklan bence çok güzelmiş :D otv den dolayı 2.0 dizel pek gelmiyor volvoda temizse kaçırmayın :)
Benim okuduğum şikayetler direksiyonun soyulması ve arka süspansiyonda problem olduğuydu.Arka tarafın savrulmaya meyilli olduğu şikayetiyle serviste tekrar ayar yaptırdıklarını ve düzeldiğini söylüyorlardı.
Bmw X3 Var Hatasız Boyasız Dolu Paket 2.0Dizel Manuel Siyah + Bej Düşünürsen Yardımcı Olurum.
Babamı ikna ettim,1.6 Dizelde otomatik olmadığı için 2.0 Dizel + Otomatik + Volvo olunca bir de istediğimiz özellikler olunca benimde hoşuma gitti temizse alıcaz inşallah. :)
Direksiyona fotoğraftan gördüğüm kadarıyla soyulma görünmüyor pek,diğer dediğinizi hiç duymadım daha önce yarın önce galeriyi arayıp daha sonra servisten bilgi alacağım.