Üsküdar Trafik Şubeden Almak İstediğim Bir Plaka Var Aramızda Yakın Tarihte Üsküdardan Özel Plaka Almış Olan Biri Var mı Hani Aşağa Yukarı Ne Kadar Bağış İstiyorlar ? Tanıdığı vs Yardımcı Olucak Biriside Olabilir Bana Bu Konuda Teşekkürler.
Üsküdar Trafik Şubeden Almak İstediğim Bir Plaka Var Aramızda Yakın Tarihte Üsküdardan Özel Plaka Almış Olan Biri Var mı Hani Aşağa Yukarı Ne Kadar Bağış İstiyorlar ? Tanıdığı vs Yardımcı Olucak Biriside Olabilir Bana Bu Konuda Teşekkürler.
3 harf mi istiyorsunuz, sonu istediğiniz gibi mi bitsin istiyorsunuz, hem 3 harf hem sonu istediğiniz gibi mi olsun istiyorsunuz vs gibi kriterler var ama iyi para istiyorlar.
arkadaşın dediği gibi 3 harf sonu fln derken baya tuzlu oluyo biz SLM 38 aldım 3.500 lira gibi bir rakkam verdik
2500den baslıyor dedı ıbo ne olursa olsun. zamanında STP yı 300 e almıstım sımdı onun ıcınde 2500 demısler
heryerde ortalama 3000 tl den kapı açıyorlar tanıdık muhabbet vs derken 1000tl civarına anca alınabiliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben geçen sene bağcılardan alırken en fazla 750 verirm diye gitmiştim 3000tl den kapı açılınca 1000tl ye razı olmuştum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
4000 demişlerdi banada ALP içinyada 4 büyük dolap gibi olan klimalardan
![]()
ben 2 harf istedim 3 sayı olsun fark etmez harf sayı önemli değil 1500 TL dedi adam sıradan ver dedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)