Bölük komutanının ve uzman çavuşun adını özelden alabilirmiyim, belki yardımım dokunabilir...( ama belki kesin demiyorum )
Printable View
Bölük komutanının ve uzman çavuşun adını özelden alabilirmiyim, belki yardımım dokunabilir...( ama belki kesin demiyorum )
Siz ne kadar telefonla uğraşırsanız uzman da askerle o kadar uğraşır burnunu yerden kaldırtmaz, nöbet ağacı olur nerede angarya iş var hepsine o sürülür vs. vs. vs. Babam asker olmasına rağmen asteğmenin birisiyle tartışma yaşadık dağın tepesinde çekmediğim kalmadı.
Şikayet vs. bence gereksiz . Telefonu alan ve bölük komutanı bulunup , bence olay çözülebilir. Eger sonuca varılmazsa yakın bi ilde abim rütbeli çalışıyor. Belki yardımım dokunabilir.
Bölük komutanı izninde telefon gelecek ve uzm. Çavuş bunu alacak, aileside telefonun peşine düştü diye cavus er'e zulüm edecek? Bence Ütopya olur bu olsa olsa... Bölük komutanı o cavusu mahfeder...Er'e hicbirsey olmaz sonucta suç bile olsa kendi insayatifi dışında olaylar.Kuzeniniz konusabilirse komutanı ile konussun bu olay en kolay bu şekilde çözülür.
sen kaçtane uzman çavuşla tanıştın bende askeri personelim ve anlıyorum sende ki bu uzman aşkını kuyruk acın mı var kimsede öyle üst bölgesinde abi kardeş değildir ben hayatımın 6 yılını dagda tim komutanı olarak geçirdim kimseylede kardeş olmadım herkes rütbesini kıdemini bilir
gelelim konuya kardeşim yegeninin adını birliğini ve uzman çuvuşun adını bana pm olarak gönder ama uzman çavuşmu uzman jandarmamı iyi öğren
benim askeri bilgim yakuza kadar değildir ama uzman jandarma tim personelinin amiri konumundadır unsur komutanı olarak
daha detaylı bilgi istiyorsan yakuzaya sor adam bütün genelkurmayı çözmüş
askeri bölgelere kargo teslimi yapılmamaktadır şubeden de ancak rütbeli personel kargoyu alabilir ayrıca siz neden telefon gönderiyorsunuz telefon kullanımı öyle tim komutanı bölük komutanının görmezden gelebileceği kadar hafif bir suç değildir
İmei si ile calindi kayip seklinde savciliga basvurun hemen ortaya cikar baska telefonda imei degissede iphonede yapamiyorlar