bekleriz. ben stock fio ile gelicem büyük ihtimal :)
Printable View
Araba temalı olsa bile arabasızda gelin hiç önemli değil araba çok, atlarsınız birine :)
facebookta ki sayfaya bakılırsa pek kişi gelceğe benzemiyor :D ama bakalım kısmet :)
Tech'in işi belli olmaz, bakarsınız yollara sığmamışız ;) keşke izin alınsaydı içim rahat gelirdim, şimdi huzursuz gelicem sıkıntı yok :D
Sevap islediginiz bu hayirli davranista sizleri tebrik ederim .sehitlerimizin ruhuna bir fatiha okuyup analarin acisi bir nebze hafiflesin insallah
Gelen herkeze teşekkürler sayımız az da olsa güzeldi..
resimleri akşam ekleyeceğiz..
ben 2 gibi gelebildim kız arkadaşımla. çok faazla kalabalık yoktu. Gelip dua eden herkesten Allah razı olsun
8 Arabaydık. 2 arkadaşımız konvoydan çıktı zaten. 3-5 kişi kaldık. He bu arada izin mizin olayı için korkup gelmek istemeyen arkadaslar olduysada, konvoya eşlik etmek isteyen transit polis aracı vardı ben teşekkür edip devam ettirdim. İt sürüsü kadar olamadık. Gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim. Sarıyerden gelen vardı, JDM buluşması varmış haberim yoktu gazlayanlara selamlar.
Bende gelecektim fakat dün gece kaza geçirdiğim içn gelemedim.
Geçmiş olsun, Sağlık problemi olursa tabi ki istirahat edin düşünmeniz yeter.
Fotoğraflar çok güzeldi. Bekliyoruz fotoğrafları
8 araba mı ? ciddi mi ?
ben Anadolu yakasından geldim gerçi konvoya yetişemedim ama şehitlik önünde katıldım arkadaşlarıma.. Kalabalık olmasakta görevimizi yaptık önemli olan da bu. Herkese teşekkürler.. :)
Katılımın az olmasına üzüldüm... Yakıştıramadım...
Organizasyon yok zaten. Bu bir gezinti gibi düşünün. Organizasyon gibi görüldüyse zaten beni görünce kimse gelmez,herkes tanıdığı adamın açtığı konuyu tutar.Zaten boş günü olan ve Türk olan biri görevini yapmak ister onlarda bugünkü konvoya gelen arkadaşlardı, çok kafa arkadaşlardı. Birdahaki buluşmada görüşmek isterim.Moraller bozuk olduğu için açıkcası hepimizin keyfi kaçmıştı. Ama hiç ciddiye alınmadığımız doğru. Çok üzüldüm utandım.
Ben bugün çalıştığım için katılamadım ondanda yazamadım ama katılımın az olmasına ciddi anlamda çok üzüldüm...