genel olarak değerlendirmeniz de yanlış.
ben s2k konusuna ne yorum yaptım ne de gördüm.Orada da olsa boyle konuların acılmaması gerektiği'nin beyan ederdim.hic kusura bakmayın ama bu savunma gecrli degil.
Printable View
Boşş muhabbetler vol. 5645656528785
gazeteye düşen bir haberi paylaşmışlardı o konuda, bu aynı şey değil.
Bahsi geçen TEG in hasarı çokmuydu ? ağır hasarlı değilse 22 yaşında olan bir arabadan nasıl bir orjinallik beklenir biri bana bunu açıklasın. Samanlıktan çıkmış , amcadan teyzeden alınma orjinal bir araç değil ki orjinallik aransın. kimbilir kaç değişeni vardı.
Madem milleti bilgilendirmeyeceğiz, eşimizin dostumuzun ortak arkadasımızın araba alırken bunları bılmesıne karşıyız, madem gereksız konu bu forum nıye var ? Sızın yakınınız abiniz kardesınız bunu aldı dıyelım, daha sonra sahıbıne kufur etmıcekmısınız ? Gıt sahıbını ara dıyorsunuz gunahını almayım adamın belkı ıyıdır belkı kotudur, arabadan anlamayan bırıne sattı alan kısının sucu ne ? illa modifiye ile ilgilim olması lazım herseyın, madii manevi değeri yüksek arabalarımı tartışıcaz hep ?. Suan pıyasada oyle adamlar varkı hangı arabaları ne turlu satmaya calısıyorlar. Kımse bırının bu yuzden canının yanmasını ıstemez. Sızde araba alırken sormadık yer bırakmıyorsunuz sadece sız degıl hepımız. Ben bunu yararlı buluyorum sonuna kadar. Umarım bir başlık açılır ve toplanır bu konu. Tartışmaya da gerek yok isteyen okur geçer, ama böyle çıkışmaya da gerek yok bence.
Sımdı bu ıntegra pertmı olmus hurdayamı ayırmıslar.
bu sıtede çok fazla insan var her ınsanında gorusu farklı oldugundan konuda tartışmaya çok musaıt kaçıyor. Bence çok yersız bı konu değil çok yerlıde değil. Ama arayanın, alıcaklının bu aracı bılmesı açısından olumlu yanı var. Bu konuya olumsuz yorum yapanlar bıle konu sılınmezse ve ılerde ıntegra alacaklarında " aa bu kazalıydı konu açılmıştı "dıyecek emınım aslında gereksız gorduklerı konu işlerıne yarıyacak
O konu farklıydı kardeşim konuyu açan arkadas kazayı gormuş konu acmış siteden mı diye tanıdığı olan varsa haberi olsun belki bir seye ihtiyacı olur diye kaldı ki olayı doğrulayan bir cok yazı vardı orada ama bu konu o niyetle mı açılmış sence ben şahsen art niyet sezdim ki bilen bilir biz eski peugeotcuyduk yani Honda ile alakalı degil benim dikkat etmek istediğim nokta
Hadi bir empati yapalım ben aracımı satıyorum forumlardan yada tt den bihaber bir vatandaşım adamın biri arıyor iskonto istiyor anlsamiyoruz o da gicik olup böyle bir konu acıyor plakayı google yazan görüyor nasıl satarsın o aracı
Bu arada konu sahibi sen oyle satarsın diyor ben senin yasından fazla araba aldım sattım hep sıfır aldım sattugimida aldığım yere takasa verdim yani hic ikinci el araç alıp vatandaşa araç satmadım sen beni tanısan zaten böyle bir polemiğe girmezdin
https://www.google.com.tr/search?q=%...hrome&ie=UTF-8
Olan bu, "integra kaza" yazın bakın en başta çıkan ne....
Umarım içerisinde seyahat eden kişilere bir şey olmamıştır, mal dünya malı yeter ki cana bir şey olmasın ve her malın bir alıcısı vardır mutlaka, bu aracı böyle satılık linki vererek söylemek hoş olmamış ve üstüne basarak söylüyorum kasıt olmasa bile kasıt varmış gibi görünüyor, belkide aracı tarif ederek yada foto çekerek haber verseniz bu şekilde tepki almazdınız, bu arada bu sözlerim bu konu için değil, buna benzer her konu içindir, araç değil candır asıl olan, bunun s2k sı fn2 si Ahmed'i Mehmed'i yok kanımca...
bu tarz konular açılmasın diye her hafta konuşuluyor hala açıyorsunuz sizene kaza yapandan edenden polis misin ambulans mısın oto kaportacı mısın
Integra sorgulama konusu yokmu.orada soran olursa yazarsin yada kimse sormadan yazar uyarirsin konu acmak nedir nedendir.umarim bu tarz bir konuyla karsi karsiya kalmazsiniz.sahsen ben bi kaza yapsam can derdine dussem sonra isguzarin biri burada konusunu yapsa hos konusmazdim kendisiyle.zaten sitede herkez herseyi biliyor gizli sakli birsey kalmiyor