2 çocuk tutuklandı-HABERTÜRK
bizimde başımıza gelmişti yumurta yemiştik neyseki , taş olsaydı mesela atılan tam benim önümdeki cama gelmişti belki bende ölecektim ? kim nasıl dur diyecek bu duruma ?
2 çocuk tutuklandı-HABERTÜRK
bizimde başımıza gelmişti yumurta yemiştik neyseki , taş olsaydı mesela atılan tam benim önümdeki cama gelmişti belki bende ölecektim ? kim nasıl dur diyecek bu duruma ?
Biz ufakken mahalle arasından geçen araçlara kar topu atmaya cekinirdik. Simdikiler temden taş atiyorTeröristlikten başka birşey değil bu.
Aynen Halkalı Sirkeci Banliyö Hattında Zeytinburnu İstasyonundan sonra ağaçlık bölgeden
piçler bi taş fırlatmıştı cam tuz buz 20 - 25 yaşlarında bi genç o kadar insanın gözleri önünde
bu piçlerin yüzünden ölmüştü... 1989 yazıydı hiç unutmam
Şimdi eğitim aile de başlar diyeceğim sosyal mesaj diyeceksiniz... Ama Eğitim gerçekten
Ana da baba da başlıyor.
Ben çocukken oynanan oyunlar daha masumdu, zaman geçtikçe oynanan oyunlar, iletişim ve daha bir çok meziyet yok olmaya başlıyor. Allah sonumuzu hayır etsin, hayatını kaybedenlere Rabbım dan rahmet, kalanlarına ise sabır dilerim.
cezalar olacak hemde agır olacak başka yolu yok. misal nerede şimdi kapkaççılar ?? insan oğlunun mayasında var korkmazsa adam olmaz. yaradan bile ayetlerinde çoğu kez korkutuyo cehennemle terbiye olalım diye. ama malesef bizim kanunlar ön kapıdan gir arka kapıdan çık.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
cezanın o çocukda değil en agırından anne ve babaya verilmesi lazımki Allah veriyor diyip çoğalmasınlar...
parke taşı atılırmı ya yuh şerefsizler anne ve babasına ceza verilmeli bencede..köpek gibi doğurup sokağa salmakla iş bitmiyor.büyüdükleri zaman daha tehlikeli oluyorlar.Aslında böylelerini imha edeceksinde neyse.
Bir keresinde TEMd sol şeritte 100-120 ile giderken arabanın altından patlama gibi bir ses geldi ve fırıldak gibi döndüm. Sol şeritten seğ şeride savruldum ve bariyersiz yere denk gelip toprağa saplanıp kaldım. Saat 22.00 civarı idi trafiğin akışını siz düşünün. Verilmiş sadakam varmış ki o kadar savrulmama rağmen çarpan falan omadı bana. Ertesi gün olay yerine gittim lastik izleri 100-150m. vardı. Benim savrulmaya başladığım yerin az ilerisinde bi üst geçit var. Büyük ihtimalle ordan atılan büyük bir taşın aracın altına girmesiyle oldu bu kaza.
Bn çocukken babam birinin arabasına yaslanınca bile kızardı bana. Şimdi çocuğu arabayı çizerken görüyo annesi, ben bağırıyorum annesi benden sonra kızıyor çocuğa dümenden. Çocuğun suçu yok böyle durumlarda bence. Onu yetiştire(meye)nin suçudur ve aslında onlar ceza almalıdır.
eskiden okumazsan çalışırdın ne bileyim en azından babanla birlikte işe gider gelirdin boş boş dolaşma diye şimdiki çocukları salıyorlar sokağa ohh
ağabeylerim okudu ben çalışmayı seçtim ama halamın çocuklarını görüyorum bütün gün geziyorlar iş güç düşünmüyorlar bence ailelerden kaynaklanıyor hep mobesse vs var da bulmuşlar allahtan
konu başlığı çok uygun olmuş. çocuk diyorlar ama inşallah yaşları bu durumdan yırtmalarına müsade etmez. içerde kaldıkları her gün başka bir marifet öğrenip dışarı çıktıklarında daha da tehlikeli insanlar olacaklar malesef.
Yazik gunah, oyun saniyorlar belliki ama tv ve gazetelere hatta okullarda bununla ilgili uzun suren bir egitim sureci baslatilmali.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Aman üst geçitlerin,köprülerin altından geçerken dikkat edin..Özellikle ıssız ve gece olduğunda.
Zamanında ipe büyük taşları bağlayıp sallandırıyorlardı yola..Camı patlayan araca yardım amaçlı gidip gasp ediyorlardı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)