Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :(
ama bir lafım da TUV e... derdiniz insan hayatını koruyacak standartları kontrol etmek mi makyaj tazelemek mi?
Printable View
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :(
ama bir lafım da TUV e... derdiniz insan hayatını koruyacak standartları kontrol etmek mi makyaj tazelemek mi?
Allah rahmet eylesin.. sözün bittiği yer..
Allah rahmet eylesin... :(
Allah rahmet eylesin , arkadasimiza yapabileceğimiz tek sey artik bir fatiha okumak esirgemeyelim lutfen..
Arti olarak tekrar her zaman soyledigim sey , yinelemek istiyorum , emniyet seridine girmeyin falan demiyecegim herkes nerde ne yapmasi gerektigini iyi biliyor , lütfen yolu gormeden gaza basmayin arkadaslar...gormeden yapilan sey sanssizlik yada kaza degil , ya intihar yada katliam... Allah boyle kazalardan herkesi muhafaza etsin :(
Allah rahmet eylesın, aksam gorunce sok olmustum sımdı ıyıce moralım alt ust oldu :(
Allah rahmet eylesin, kamyon terörüne bu olay bir çok kez tekrarlanmasına rağmen son verilemiyor malesef. Egzosla cam filmiyle uğraşıyorlar da bunları niye ihmal ediyorlar.
Kamyonlarla ilgili son araştırma bu:
Most underride guards fail to stop deadly crashes - YouTube
Özetle: Çoğunluğundan koruyucu barlar olsa bile kaza anında sabit kalmadığından pek bir işe yaramıyorlar. half overlap ve narrow overlap denen, aracın yarısının veya yarısından daha azının kamyona çarptığı durumlarda da çoğunluğu yetersiz, hatta bazıları yanlardan yeterince desteklenmediği için etkisiz.
yazdım yazdım sildim Allah görüyor sinrimden üzüntümden ağlıcam elim ayağım titriyor yazıklar olsun.
Ulan belli bir olay o kamyona arkadan çarparsan direk altındasın bunun üzerine neden yoğunlaşmıyorsun bi abart eksoza yoğunlaştığın kadar?
Tmm a.k araçları bağlayın haklısınız!!! Ama be namussuz ahlaksızlar bari insan hayatınıda düşünecek işlerde yapın koyduğunuz EDS ler insan hayatın içinse ben şerefsizim size göre keşke herkes hız yapsada ceza kessek para alsak yazıklar olsun.
Ya arkadaşlar bakın ne kadar üzüldük, ki ben bu adamı hiç tanımam ama sanki 40 yıllık arkadaşım vefat etti hepimiz dikkat edelim yahu ben eminim şu konuyu takip edenlerin hepsi mahfoldu lütfen ders çıkaralım kimseyi üzmeyelim :( .
Allah çocuklarına ailesine sabır versin günaklarını affetsin :(
İçim bi garip oldu ya hiç tanımadığım ama çok yakın arkadaşımmış gibi boğazım düğümlendi..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(
Geçmiş olsun yazacakken şuanda Allah rahet eylesin yazıyor olmak çok berbat birşey. Bende tanımazdım ama çok çok üzüldüm, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin konuyu takipteydim çok üzüldüm.
Kamyon terörü denilmiş ama ortada büyük bir ihmal var. 'Emniyet şeridi sayesinde yoğun trafikten kurtulmak' adı altında.
Malesef emniyet şeridi, ismi kadar emniyetli bir yer değil Türkiye' de. İnsan lastik değiştirmeye korkuyor.
Keşke girmeseymiş. Yarın da bizler için keşke denilmemesi için trafikte dikkatli olalım.
Arkadaşın mekanı cennet olur inşallah. Allah günahlarını affetsin.
allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin tanımasam da çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin tanımasamda üzüldüm mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet etsin sözun bittigi yer..
Allah rahmet eylesin gerçekten de çok üzüldüm :(
Bizim ülkede bununu gibi olanlara hiç bakarlarmı! İstedikleri sadece araç sürücüleri kamyonlara 1 milyon ışık, tırlara hayvan gibi egsoz korna ledler onlara ceza yok geri kalana yapıştır cezayı.Bir can daha gitti. Olan oldukdan sonra Nalet olsun sistemleri de tüvtürkleride...
allah rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunda bu nasıl mantıktır arkadaş? kamyon terörü falan yazmışsın ne alakası var yaşanan olayla ? adamın aracı bozulmuş emniyet şeridine park etmiş.Adı üstünde Emniyet Şeridi Bizim millet trafik sıkışıkken emniyet şeridine girer yolun ortasına mı koyayım diyecekti ? Olayda tır var başka bişeye bakmaya gerek yok %100 suçludur demek nasıl bi mantıktır ? Bozulan aracını emniyet şeridine çeken adamı suçlu bulmak sanırım sadece bizim ülkeye mahsustur.
Allah rahmet eylesin , 2 gündür dua ediyordum iyileşsin diye çok üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin
Allah rahmet eylesin.Yakınlarının başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin. çok üzücü :(
ancak bu kamyonlarda genel olarak bir problem var 100-110 km hızla gitmeleri zaten başlı başlına tehlike.ayrıca otoyollarda 140-150 ile gelen arabanın önüne atlıyorlar çok tehlikeli araç kullanıyorlar.hız sabitleyici koysunlar hepsine 90 la en sağdan gitsinler.otobanda 120 ile gidilmiyor artık bu yüzden.Ayrıca bu kasaları böyle uzatmak yasalmı ? bazı Avrupa plakalı tırların arkası yere çok yakın oluyor bizimkileride böyle yapamazlarmı.Yazık günah kaç tane can gitti.
Allah rahmet eylesin :(
çok üzücü Allah rahmet eylesin.
Yanlız arkadaşlar dorse altında ne kadar darbe emici bar olsa dahi tır emniyet şeridinde duruyor ve araç 120km örnek olarak duran bir kütleye vuruyor.Resimlerde görüldüğü üzere tekerleğe kadar girmiş araç.Darbe eminici bar tır haraket halinde olsa bir nebze işe yarar ama duran bir tırda çok şansı yok.Çok büyük bir kaza zaten.
Allah anasina babasina varsa esine sabir versin :(
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Okuyunca ve görünce çok kötü oldum
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına Allah tan sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin. konuyu uzaktan takip ediyordum. Aracıda epeydir internetten takip ediyordum. Üzüldüm sahibine.
Allah rahmet eylesin her ne kadar tanımasamda vefat haberini görünce tüylerim diken diken oldu.Allah geride kalanlarına sabır versin
birbirinize laf yetiştirmekten, suçlu aramaktan vazgeçin de bir fatiha okuyun ,
Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin, ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın ınsallah gercekten cok uzuldum ...
ALLAH rahmet eylesin ...
Abimizin mekani cennet olsun. Cok dua ettik kurtulmasi icin ama takdir-i ilahi.Acimiz cok buyuk. Arkadaslar ne olur dikkat edelim bir anlik hata hayatimiza maloluyor. Kendimizi dusunmesek bile geride birakacagimiz ailemizi sevdiklerimizi dusunelim. Ates dustugu yeri yakiyor abim gitti esi 3 cocugu geride kaldi inanin tarifi imkansiz bir aci. Uzun zamandir foruma birseyler yazmiyordum bugun bunlari yazmakmis kismet. Herbirimizin ortak hobisi olan modifiye araclar dikkat etmezsek hepimizin canini yakabilir. Kimsye akil vermek amacinda falan degilim yanlis anlasilmasin. Sadece bu riskle karsikarsiya olan tum kardeslerime abilerime dostlarima ufak bir hatirlatma yapmak istedim acimi bu halden anlayacagini dusundugum insanlarla paylasmak istedim.Sabir ve dua ile... Alp abim mekanin cennet olsun Allah rahmet eglesin.
Alp abimizi kaybettık beynınde olusan ödem hayatına mal oldu saatlerdir kendıme gelmeye calısıyorum ınanın ınsanın nutku tutuluyor soyleyecek hıc bır sey yok Allah taksıratını affetsın adam gıbı adamdı abı denecek sayılı ınsanlardandı aynı mekanda otururken caktırmadan yanımıza gelıp valeye verıcek bozuk paranız varmı oglum dıye kontrol ederdı bızı hep güler yüzüyle daha 4 5 gun once beraberdık aklımdan gıtmıyor mekanın cennet olsun abim gıttıgın yerde kendıne cok ıyı bak senı cok özleyecegız
allah rahmet eylesin konuyu mutlu haber gelir diye takip ederken kötü haberi gördüm hiç tanımasam da üzüldüm mekanı cennet olsun :(