konuyu bastan sona okusaniz bu mesaji zaten atmazdiniz;
1-2 kasimda sizide bekliyoruz ;)
Printable View
Aslinda dogru diyorsun. Bu gucle daha iyi zamanlar cikarmak mumkun ama bu guclerdeki araclari 1/4 mile track'te surmek inanilmaz zor..
En ufak bir hata, en ufak bir wheelspin ve 170 mph'le duvardasin...
Pilotaj, track conditions, patinaj, bir suru etken var...
7.99 Pump gas street legal Viper'la imkansiz...
Independent suspension arka buna izin vermez...
bu yarıs dunya dakı kurallara tamamen bırebır uygun olarak duzenlenecek merak etme,sanırım sen ARDA sın yanlıs bılmıyorsam ?
süspansiyon speclerini incelemedim ama haklı olabilirsiniz
http://videos.streetfire.net/video/W...n-7_161457.htm
Lee'nin arabasi bu.
Bilin bakalim kim yapti bu Viper'i? Heffner...
Benim arabanin yaninda yapildi..
Ancak o araba solid rear, tube chassis bir yaris arabasi...
Street'le falan alakasi yok...
Sadece sasesi icin ozel NHRA saselerin yapan bir shop'a yollandi
2 tane 90 mm devasa turbo var onunde..
Intercooler sag koltukta oturuyor falan...
Ve Lee benden 1500 kat daha iyi bir driver...
benı hatırlarsın belkı senın vıper ın muzık sıstemını kurmak ıcın evıne gelmıstık plan proje ıcın selcuk ısmım ;) sonra daha gorusemedık ;)
olay detayı olarak ceyrek mıle olucak yarıs,usada nasılsa aynı o sekılde chrıstmas tree vgt felan aklına ne gelırse full guvenlık onlemlerı ıle yapılacak ,organızasyon ıcın cok calısılıyor ve para harcanıyor cok ıyı olacagından suphen olmasın sen lastıklerını hemen getırtt :)
Benimkiler 72 mm water cooled & ceramic coated ball bearing...
Drag icin 76 mm'ler iyi de cadde kullaniminda biraz gec doluyorlar...
Bakalim simdi FBI sirri gibi saklanan 78 mm turbolar var Underground Racing'in yaptirdigi.. Belki upgrade edebilirim turbolari...
C16 var mi Turkiye'de?
Hatirlamaz olur muyum canim...
Naber, nasil gidiyor? ;)
Kulak zarini patlattiniz mi milletin? :D
Hala taktirmadim muzik sistemini.... Tembellik iste...:D:D
Turbolar, sase bosluklarinda on lastigin arkasindaki footwell'lerde... Altina girsen arabanin Kirmizi Tial 46 mm external wastegate'leri gorebilirsin...
Bu arada sormadan edemeyecegim...
Su 1600 HP Supra :hahaha: ve Hayabusa'lar gelecek mi bu yarisa ?
supralarda subarularda bmwlerde ewolarda hepsi gelicek hayırlısıyla yanlız sanırım arda bey sizin 1500 pull ettiğiniz araç sanırsam 20 psi basıyordu ve intercoolerı büyüktü şuanda 12 psi ve intercoolerı küçük diğe biliyorum sanırım değilmi ?
öyle bi asfalt olucağına inanmıyorum yanlız
1493.2 RWHP, 1500 degil... Aman yanlis olmasin sonra adimizi "yalanpir"a cikartip banliyorlar bizi.....:p:p
1500 RWHP'i Florida'nin Eylul sicaginda C16'yla, buyuk intercooler'la 20 psi'da verdi.. Buyuk intercooler radyatorun onunu tamamen kapattigi ve road race'te arac onden hava alamadigi icin cok isiniyordu.. Daha kucuk bir intercoolerla degistirdik. Ama su anki en son revizyonunda arac icin California'da ozel bir on tampon yapildi. Custom triple pass radyator koyduk ve radyatore cool water spray mekanizmasi ekledik.. Su an aracta en buyuk intercooler var.. World Challenge GT series'de yarisan yeni Comp Coupe'larin kullandigi GTS-R on tampon var. Kaputta GT Series'dekiyle degistirildi tabi...;)
Sana bir ara gostereyim.. Aracta ozel bir sistem var.. 2 tane Kirmizi Switch var.
*Switch'ler kapali : Wastegate'ler kapali.. Dandik 95 oktan benzin icin.. 1004 RWHP, 1040.8 RWTQ
*1. Kirmizi Switch : Wastegate'ler acik. 12 psi. 97-100 oktan idare ediyor. 1133.4 RWHP, 1099.2 RWTQ... TEM'de 200 km/s'te patinaj cektiren tune.. :D
*2. Kirmizi Switch : 20 PSI. C16. 1493.2 RWHP, 1290.2 RWTQ... Race tune... :icon_wack:icon_wack
Ve bu tune'lar arasinda istedigim zaman on the fly gecis yapabiliyorum...
En buyuk sorunum traction....:Deli::Deli: