o afıs degılde zenci gelin almısn burhancım allah bı yadtıkta kocatsın :)
Printable View
o afıs degılde zenci gelin almısn burhancım allah bı yadtıkta kocatsın :)
anlamam lazımdı sen herzamankı gıbı sap spec :)
saka bı yana allah utandırmasın yardımcı olabılecegımız bısey olursa cekınme yawrum
FASTival gayet güzel. afiş daha iyi olabilir bence. merak ettğm nerde olacağı. röpörtajda çok havalı olmuş yaw.
Buğra abi BiletLeri ne zaman alabiLecez ?
Şu Turbo+nos lu hayabusa war bitanee o olabilir mi acaba
bugra tekrar hayırlı olsun allah mahcup etmesin hazırlıklar ne alemde?
Afişin bi önceki hali baskıya girdi bi ufak aksilik sonucu ama geçici afiş olduğundan çokta sorun olmadı bizim açımızdan ama birdahaki afişte dikkate alıcağım bu fikrini.
Ayrıca teşekkür ederim sadece aklımdakileri söledim .
Biletixten satışa çıkıcak organizasyona 1 ay kala satış başlar diye düşünüyorum .
Valla hazırlıklar yoğun biçimde devam etmekte düm tatilden geldim gece yarısı sabahtan beri ofisteyim bundan sonra hergün yapıcağım gibi tüm ekip çalışıyoruz ...
inşallah Ortaya çok güzel bir iş çıkartıp hem katılımcılarımızı hemde seyircilerimizi yüzleri güler şekilde evlerine yolcu edicez ...
burhan vın dıesel gelıcekmı ???
sevıyorum senı panıkman :)
bugra cok cıddıyım ne gerekıyosa yaparım kardesım yardım anlamında safety lazım falan olursa range emrıne amede
biletix satis fiyati belli oldumu?
Bende şimdi bunu diyecektim tam 31 sayfanın her satırını teker teker okudum yaklaşık 1 saatimi aldı.. ;)
***** universite öğrencisiyiz ve muhtemelen başka şehirden gelicez fiyatlar bütçemizi zorlayacak mı ?
Tahmini olarak 1 aralık söyleyemiyormusunuz fiyat konusunda ?
Sabırsızlıkla beklemedeyiz :)
Gerçi iki elim kanda olsa gene gelirim bu olay kaçmaz :)
Biletix mi :D
Ben simdiden yerimi ayırtıyım :)