En hızlı Araç denince akla ne geliyorsa tekerlekleri olan en hızlı çeyrek koşabilicek araç ...
Printable View
En hızlı Araç denince akla ne geliyorsa tekerlekleri olan en hızlı çeyrek koşabilicek araç ...
Benim için TR de ki en hızlı arac Msupra dır
neden Msupra?
bir kere highway e cıkıp cekici ile geri dönmüyor
ertesi gün üst kapagı acılmıyor
cekiciile gelip cekici ile geri evine dönmüyor sürekli km yapıyor arac
her dragta yerinde yarışa hazır
1000hp supray mış 1600 müş beni hiç alakader etmez bir tane videosu varmı efsane oldu resmen
Msuprayla gri supra tekrar denesinler bence şu anda Msupra gri suprayı da gecicektir highwayde
dragta zaten gecer 100 de 100 eminim tecrübe herşeydir bu konuda cünkü
neden drag ta en hızlı arac belliolmaz onu da söliyeyim okadar kötü pistlerimiz varki drag yapılmıyor aracı yolda tutabilmek için mücadele veriliyor
eger bugra garanti ederde VHT getiririm pistleri tam ona göre yaparım falan dersen bir sürü kuvvetli arac katılır cekişme olur ve tr nin en hızlı aracıda belli olmuş olur
ama bunu da kategoriye ayırmak gerekir
4 x 4 ler le 2 cekerler aynı grup olmaz dünya standardına uymuyor bikere
4 x 4 200 metre cok hızlı son 200 de 4 x 4 yavaşlar mesela
cc olarak da kategorinin ayrılması lazım
yani Tr nin en hızlı extreme cc ve güçlü aracı
TR nin en hızlı turbo vtec i typerı 106 sı vs vs
TR nin en hızlı 4 x 4 ü
TR nin en hızlı turbo busası yada motorsikleti
TR nin en hızlı tube şaseli aracı
ondan sonra bütün grupların 1 ncileri gösteri kalkışı yapar en hızlı kim belli olur
Adaleti böle oluır bu işin
Track Bite Sparişi veriyorum sadece 1 galonla kaç m2 kaplanıyor o kısmını öğrenemedim mailleşiyorum zaten :D
Detay bol ve düzgün iş çıksın amaç bu...
allah rızzasına 2 aydan önce olmasın :)
ona pisttte lazım bugra kaliteli asfalt lazım sen izmiti elegeçirdin uzatsınlar bastır 400 olsun hergün kalkarıs bide treee getir :D 8-9 saniyelik ucan 4 çekerleri pikopat amerikanları görelim :D
http://www.aaoil.co.uk/shop_images/t...um_cropped.jpg
Gençler bu kadar yetermi
olm vahıt ıstemıoz
bende var blendax
ozaman bizde şöyle yaparız pistin ilk 200m sini VHT ile kaplarız kalktıktan sonra problem olmuyor zaten.paramız oluncada kalan 200m kaplarız:D
combolar , bu en hizli organizasyonunda cift cift kalkmaya gerek yokki . tek tek kalkip zaman oynamak daha mantikli . herkes zamanini cikartir daha sonra dedigin gibi grupral bolunup yaris seklinide alabilir . hatta rwd birincisi ile fwd birincisini bile denemek lazim . yeterli tutunmayi sagliyacak kosullar olsun . herkesin arabasi yurur eminim . cokta keyifli olur . insallah bu organizasyonda bir on ayak olurda goren duyan devlet kurumlari bi el uzatir bir pist insa edilir yada bu pisti insaa etmek isteyen ozel sahislara zorluklar cikartilmaz .
aynen katılıyorum öyle olması gerekir insallah ankaraya pist yaparlarrr
TÜRKİYENİN EN CİVCİVLİ EN KAPSAMLI VE EN BÜYÜK PİST ORGANİZASYONU
Tarih : 01 ve 02 Kasım 2008 Tarihine kadar hazırlayın arkadaşlar araçlarınızı zaman bol yok yetişmedi yok benzinim bitti diyenlerde ortaya çıkıversin dimi :D Pek yakında Patlıyor bomba şimdilik detay vermiyorum 2 hafta içinde duyurulara heryerde rastlıycaksınız :D
Herzamanki gibi
Bu Bir Buğra Yıldırım Organizasyonudur :D
süper olur inş
seninle aynı soyadı tasımakla gurur duyuyorum:p
buğra sana abi diyebilirmiyim hehehe
ööööh beee buğra bende bi abi deseydim sana